بلاگز

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • گت بلاگز اخبار اقتصادی و بازرگانی نکات مهم در نحوه وصول بدهی

    بعلت گسترش حمایت از مصرف کنندگان و وجود تسهیلات اعتباری متنوع، افراد بیش از دارایی واقعی خود هزینه می کنند. در گذشته بعلت استفاده از وجه نقد در معاملات افراد از

    نکات مهم در نحوه وصول بدهی

    نکات مهم در نحوه وصول بدهی

    عبارات مهم : پرونده

    نکات و روش های وصول بدهی

    نکات مهم در نحوه وصول بدهی

    نکاتی طلایی در خصوص نحوه وصول بدهی

    وصول بدهی نه تنها در کشور عزیزمان ایران بلکه در سرتاسر دنیا یکی از مباحث دعوی مهم می باشد.

    بعلت گسترش حمایت از مصرف کنندگان و وجود تسهیلات اعتباری متنوع، افراد بیش از دارایی واقعی خود هزینه می کنند. در گذشته بعلت استفاده از وجه نقد در معاملات افراد از دارایی خویش مطلع بودند و متعاقبا می دانستند چه میزان می توانند هزینه کنند ولی با وجود کارتهای اعتباری قضیه پیچیده شده است و افراد بیش از حد هزینه می کنند. منهای کارتهای اعتباری دیگر تسهیلات بانکی مانند وامها هم نقش مهمی را در زیاد کردن بدهی ها ایفا می کنند. پرداخت بدهی ها به تعویق می افتد ولی هنگامی که موعد پرداخت فرا می رسد معلوم می شود که با احتساب درصد سود بایستی بیش از این خرج کردن را متوقف کنند و اگر پولی جهت بازپرداخت نداشته باشند، بدهی به علت تاخیر با قیمت سود حاصل از آن روی هم انباشته می شود و بدهکار هیچگاه قادر به بازپرداخت بدهی نخواهد بود بنابراین شخص شروع به طفره رفتن یا پنهان شدن از طلب کار می کند.

    مانند این گونه پرونده ها کم نیستند و مکررا اتفاق می افتند. تنها افرادی که در دادگاه برنده اند که بتوانند بدهی خود را به طلبکار پرداخت نمایند. حقی که طلبکار در این مورد دارد جزو حقوق شخصی می باشد. حقوق شخصی نوعی ارتباط قانونی میان طلبکار و بدهکار است که در آن بدهکار تا زمانی که دین ادا شود و یا اینکه طلبکار دین خود را ببخشد دینی به گردن طلبکار دارد و طلبکار طبق مفاد این قانون می تواند به دادگاه رجوع کند و دادگاه بر اساس مدارک و گزارش کارشناس ( که بعد از تعیین کارشناس و انجام تحقیقات مورد نیاز و گزارش وی بر اساس حقایق پرونده حاصل می شود) رأی خود را صادر می کند که البته ممکن است در صورت رضایت بخش نبودن، پرونده به دادگاه عالی رتبه تری رجوع یابد.

    اما با زیاد کردن پرونده های عدم پرداخت بدهی به وسیله بدهکاران این روش نمی تواند هر لحظه روش مناسبی باشد، همچنین ممکن است بدهکار تقاضای مهلت زیاد کند که در این صورت بازه وقت باز بعد دهی وی زیاد می شود و نمی توان حکمی را اجرا کرد. در این دست از پرونده ها دیگر طلبکار نمی تواند به دادگاه رجوع کند ولی هنوز ممکن است بدهکار بدهی خود را وصول کند. از این رو شرکتها و بانکها افراد حرفه ای را در زمینه جمع آوری بدهی اجیر می کنند تا بتوانند بدهی خود را از بدهکارها بگیرند. موسسات زیادی در زمینه جمع آوری بدهی راه اندازی شده است اند. منهای این موسسات حتی قانون هم کارگزارانی را در زمینه وصول بدهی های مراجعه کنندگان به کار گرفته هست. وصول بدهی معمولا با اطلاع رسانی فرد بدهکار از میزان بدهی که دارد شروع میگردد و تا زمانی که شخص بدهی خود را بپردازد، مراجعه و تماس تلفنی به وی ادامه می یابد.

    بعلت گسترش حمایت از مصرف کنندگان و وجود تسهیلات اعتباری متنوع، افراد بیش از دارایی واقعی خود هزینه می کنند. در گذشته بعلت استفاده از وجه نقد در معاملات افراد از

    موارد مختلفی بوده اند که در آن فرد وصول کننده بدهی، فرد بدهکار را با تماس های وقت و بی وقت خود به ستوه آورده است.

    برای وصول بدهی خود نباید با فرد بدهکار شبیه به مجرم واکنش‌ها کنید

    راهکارهایی جهت وصول بدهی:
    به همین علت بهتر است که فرد وصول کننده بدهی جهت دسترسی به بدهکار و وصول بدهیش از یک سری خط مشی ها به پیشنهاد سایت AskLawyer پیروی کند. بعضی از این راهکارها در ادامه بیان شده است اند:
    ۱٫ فرد وصول کننده بدهی بایستی قبل از ارتباط با بدهکار، از هویت وی مطمئن شود، همچنین طلبکار مهم را بشناسد و از صحت شماره تماس های بدهکار مطمئن گردد.
    ۲٫ در تماس اولیه بایستی یک بازه زمانی به وسیله شخص بدهکار جهت تسویه حساب تعیین گردد و وصول کننده بدهی نباید قبل از اتمام این بازه زمانی مکررا به بدهکار تماس بگیرد. یک یا دو تماس جهت یادآوری کفایت می کند.
    ۳٫ اگر فرد بدهکار در مورد داشتن این بدهی شک دارد بایتسی قبل از هرکاری این شک برطرف گردد.
    ۴٫ مبلغ درخواستی از بدهکار بایستی درست و قانونی باشد.
    ۵٫ جهت تماس به بدهکار بایسی ساعاتی از روز گزینش شوند که در آن موجبات دردسر جهت فرد فراهم نگردد. پیگیریها در زمانهای آخر شب یا صبح خیلی سریع نبایستی رخ دهند.
    ۶٫ همچنین تماس به صورت مداوم یا مشغول کردن تلفن فرد بیش از اندازه نبایستی اتفاق بیفتد.
    ۷٫ جهت دیدار با فرد بدهکار بایستی از قبل به وی اطلاع داده شود. دیدارهای بدون هماهنگی قبلی تنها باستی زمانی رخ دهد که در آن بدهکار بیش از دو بار از قرار گذاشتن به نحوی طفره رود یا اجتناب کند.
    ۸٫ پیگیریهایی که در آن ممکن است منجر به سرافکندگی فرد بدهکار در جامعه شود نباید رخ دهند.
    ۹٫ پیگیریهای که باعث به تجاوز به حریم شخصی فرد بدهکار می شود ممنوع است.
    ۱۰٫ پیگیری چه با تماس تلفنی، ایمیل و یا دیدار در محل کار بدهکار نباید رخ دهد.
    ۱۱٫ اطلاعات مربوط به فرد بدهکار نبایستی به هیچ شخص سومی داده شود لیکن باعث می شود آبروی وی ریخته شود و یا به حریم شخصیش تجاوز گردد.
    ۱۲٫ بایستی از تماسها و دیدارهای تهدیدآمیز اجتناب کرد.
    ۱۳٫ در صورتی که بدهکار با پرداخت بدهیش موافقت کند و درخواست توقف تماس ها را داشته باشد، در خواست وی بایتسی اجرا شود.
    ۱۴٫ در هنگام تماس با فرد بدهکار نبایستی از لحن توهین آمیز و یا همراه با بی احترامی استفده گردد.

    برای وصول کننده بدهی، استفاده از نکات اوج می تواند بافایده باشد. این را به خاطر داشته باشید که فرد بدهکار یک مجرم واقعی نیست و نباید با وی مانند یک مجرم واکنش‌ها کرد.

    نکات مهم در نحوه وصول بدهی

    واژه های کلیدی: پرونده | دادگاه | اخبار اقتصادی و بازرگانی

    نکات مهم در نحوه وصول بدهی

    نکات مهم در نحوه وصول بدهی

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود کتاب لاتین
  • خرید کتاب لاتین
  • خرید مانگا
  • خرید کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • کتاب روانشناسی به انگلیسی
  • کتاب زبان اصلی
  • کتاب خارجی
  • رفتن به نوار ابزار