معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: مصرف نمک در کشور عزیزمان ایران دو برابر سرانه جهانی است.
مصرف نمک در کشور عزیزمان ایران ۲ برابر سرانه جهانی است
عبارات مهم : ایران
دکتر رضا سپهوند در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: آنچه که از سوی وزارت بهداشت برنامه ریزی شده است امنیت و ایمنی غذایی و عوض کردن الگوی تغذیه در جامعه بوده که در این راستا گام های مؤثری برداشته شده است هست.
مصرف نمک در کشور عزیزمان ایران ۲ برابر سرانه جهانی است
وی با بیان اینکه جهت تأمین سلامت مردم نشانگر رنگی بر روی محصولات غذایی راه اندازی شده است هست، افزود: در یک زحمت زمانی پنج ساله قرار است میزان مصرف نمک، قند، روغن و اسیدهای چرب در جامعه کم کردن یابد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: همه مردم باید چهار آیتم(نمک، قند، روغن و اسیدهای چرب) را عوامل چاق کننده و بیماری های قلبی و عروقی بدانند. متأسفانه مصرف این عنصرهای در کشور عزیزمان ایران نسبت به سرانه جهانی بالاست به گونه ای که مصرف نمک دو برابر سرانه جهانی، مصرف روغن و شکر و قندنیز بالاتر از سرانه جهانی هست.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: مصرف نمک در کشور عزیزمان ایران دو برابر سرانه جهانی است.
سپهوند با اعلام اینکه هم اکنون میزان مصرف روزانه شکر ۸۰ گرم است در حالیکه باید ۶۰ گرم باشد، یادآور شد: با اجرای طرح نشانگر رنگی بعد از پنج سال باید مصرف چهار آیتم مذکور را کم کردن دهیم.
وی بیان کرد: نشانگر رنگی الهام گرفته از چراغ راهنماست و در فراورده هایی که چهار آیتم(روغن، نمک، قند و اسیدهای چرب) زیاد باشد به رنگ قرمز، مناسب باشد به رنگ سبز و در حد میانگین باشد به رنگ نارنجی مشخص می شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بر همکاری بین بخشی میان وزارت بهداشت و کشاورزی و دامپزشکی تاکید و عنوان کرد: وزارت بهداشت به تنهایی نمی تواند به اهداف موردنظر برسد چراکه بخش عمده ای از تهیه غذا از عهده این وزارت منزل خارج است و زیاد نقش نظارتی دارد.
مصرف نمک در کشور عزیزمان ایران ۲ برابر سرانه جهانی است
سپهوند با تاکید براینکه چنانچه بخواهیم مواد غذایی از سلامت قابل قبولی برخوردار باشند باید سایر دستگاه ها که متولی و مسئول سلامت و ایمنی مواد غذایی هستند پای کار آمده و برنامه مدونی داشته تا با همکاری بین بخشی به موفقیت های چشمگیری برسیم، خاطرنشان کرد: چنانچه محصولات کشاورزی از سلامت و ایمنی برخوردار باشند قطعاً غذای مردم سالم و ایمن تر خواهد شد و این باعث کم کردن و کنترل خطر امراض در انسان می شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: مصرف نمک در کشور عزیزمان ایران دو برابر سرانه جهانی است.
واژه های کلیدی: ایران | سلامت | پزشکی | بهداشت | دامپزشکی | مواد غذایی | محصولات غذایی | اخبار پزشکی