بلاگز

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • گت بلاگز اخبار پزشکی مصرف ماهی ریسک مبتلا شدن به ام اس را کم کردن می دهد

    طبق گزارش اخیر محققان، افرادی که به طور منظم ماهی مصرف می کنند کمتر در معرض مبتلا شدن به بیماری «ام اس» قرار دارند. 

    مصرف ماهی ریسک مبتلا شدن به ام اس را کم کردن می دهد

    مصرف ماهی ریسک مبتلا شدن به ام اس را کم کردن می دهد

    عبارات مهم : سیستم

    طبق گزارش اخیر محققان، افرادی که به طور منظم ماهی مصرف می کنند کمتر در معرض مبتلا شدن به بیماری «ام اس» قرار دارند.

    به گزارش مهر، محققان موسسه تحقیقاتی کایسر در کالیفرنیا جنوبی دریافتند افرادی که حداقل هفته ای یکبار ماهی- یا یک تا سه مرتبه در ماه ماهی خورده و هر روز مکمل روغن ماهی مصرف می کنند- در مقایسه با افرادی که کمتر از یک بار در ماه، ماهی می خورند و مکمل روغن ماهی هم مصرف نمی کنند، ۴۵ درصد کمتر در معرض مبتلا شدن به بیماری ام اس قرار دارند.

    دکتر «آنت لانگر گود»، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «مطالعه ما یک فایده دیگر رژیم غذایی دریایی را نشان داد.»

    مصرف ماهی ریسک مبتلا شدن به ام اس را کم کردن می دهد

    بیماری ام اس، بیماری سیستم عصب مرکزی هست. این بیماری ارتباط بین مغز و بقیه بدن را مختل می کند. یکی از علائم مهم این بیماری از بین رفتن میلین، یک ماده چربی که عصب را پوشانده و از آن محافظت می کند، هست. در بیماری ام اس، سیستم ایمنی به اشتباه به میلین حمله کرده و آن را نابود می کند.

    مطالعه فعلی مشمول بر بیش از ۱۱۰۰ فرد از منطقه کالیفرنیای جنوبی با میانگین سنی ۳۶ سال بود. نیمی از آنها مبتلا به ام اس در مراحل اولیه و نیم دیگر مبتلا به سندروم بالینی جدا شده است (CIS) بودند. CIS به عنوان نخستین مرحله از حمله های ام اس آشنا می شود که به شبه ام اس هم معروف است.

    طبق گزارش اخیر محققان، افرادی که به طور منظم ماهی مصرف می کنند کمتر در معرض مبتلا شدن به بیماری «ام اس» قرار دارند. 

    این مطالعه همچنین مشمول بر بررسی ۱۳ گونه ژنی در انسان بود که وظیفه ارزش تنظیم میزان اسیدهای چرب بود. دو ژن از این ۱۳ گونه ژنی با کم کردن ریسک بیماری ام اس، بدون توجه به میزان مصرف ماهی، مرتبط بودند.

    لانگر گود در ادامه می افزاید: «اسیدهای چرب امگا۳ دارای خاصیت ضدالتهاب و محافظت کننده عصبی بوده که دارای پتانسیل حفاظت در برابر مبتلا شدن به ام اس هستند.»

    وی تاکید می کند خوردن ماهی یا غذاهای دریایی به مراتب بهتر از دریافت امگا۳ از مکمل روغن ماهی است.

    مصرف ماهی ریسک مبتلا شدن به ام اس را کم کردن می دهد

    واژه های کلیدی: سیستم | محققان | بیماری | دریایی | مطالعه | مبتلا شدن | اخبار پزشکی

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود کتاب لاتین
  • خرید کتاب لاتین
  • خرید مانگا
  • خرید کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • کتاب روانشناسی به انگلیسی
  • کتاب زبان اصلی
  • کتاب خارجی
  • رفتن به نوار ابزار