بلاگز

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • گت بلاگز اخبار فرهنگی و هنری مخالفان و هواداران ابراهیم رودرروی هم!

    دانشجویان دانشگاه هنر و دانشگاه خیام مشهد مخالف اکران به وقت شام در دانشگاه‌شان بودند… به گفته کانال خبر رسان تلگرام به وقت شام بهنوش بختیاری و مجید صالحی از

    مخالفان و هواداران ابراهیم رودرروی هم!

    مخالفان و هواداران ابراهیم رودرروی هم!

    عبارات مهم : سینما

    دانشجویان دانشگاه هنر و دانشگاه خیام مشهد مخالف اکران به وقت شام در دانشگاه ارزش بودند… به گفته کانال خبر رسان تلگرام به وقت شام بهنوش بختیاری و مجید صالحی از این فیلم تجلیل کردند.

    شاید بتوان گفت که مهمترین خبر روزگذشته جلوگیری شماری از دانشجویان دانشگاه هنر از پخش فیلم به وقت شام حاتمی کیا در دانشگاه سینما تئاتر بود. اتفاقی که گروه سیاسی خبرگزاری فارس آن را برخوردهای سیاسی با فیلم به وقت شام نام نهاد؛ که به گفته آن رسانه نزدیک به فیلم تازه ابراهیم حاتمی کیا موجب متوقف شدن اکران این فیلم در بخشی از دانشگاه های کشور شده است است.

    ممانعت شماری از دانشجویان از اکران این فیلم در دانشگاهی که قاعدتا رابطه مناسبی با سینماگران باید داشته باشد، از این رو اهمیت فزون تری پیدا می کند که می بینیم در تمام مدتی که از انتشار خبر شرکت این فیلم در جشنواره فجر می گذرد، یعنی در این ٣ ماهی که از آماده شدن به وقت شام گذشته، حمایت شبه تشکیلاتی و انتقادی- تبلیغاتی عجیب و غریبی از این فیلم شکل گرفته هست. یک جبهه همدل که بر آن بوده حتی لحظه ای پشت ابراهیم حاتمی کیا را خالی نکند.

    مخالفان و هواداران ابراهیم رودرروی هم!

    البته در ارزش ها و نیز جذابیت های فیلم به وقت شام شک و شبهه ای نیست، ولی این حمایت که در پرده ارزش های سینمایی این فیلم به انجام رسیده، چنین وانموده که انگار اجماع تام و تمامی در اهمیت سینمایی و ارزش های هنری این فیلم برقرار است و قطع به یقین هر آن کس که حتی اندکی از فیلم و سینما سر در می آورد، نمی تواند مخالف این فیلم باشد. حالا در چنین شرایطی زمانی که دانشجویان دانشگاهی که رشته مهم ارزش سینماست از نمایش دانشگاهی این فیلم به گفته فارس با بهانه «تفکر غیرهنری ابراهیم حاتمی کیا» جلوگیری می کنند، هزار بیت شعر نگفته در خود دارد.

    آغاز داستان

    دانشجویان دانشگاه هنر و دانشگاه خیام مشهد مخالف اکران به وقت شام در دانشگاه‌شان بودند… به گفته کانال خبر رسان تلگرام به وقت شام بهنوش بختیاری و مجید صالحی از

    خبرگزاری فارس و خبرگزاری دانشجو در گزارشی یکسان راجع به اتفاقاتی که در جلسه نمایش به وقت شام در دانشگاه هنر رخ داده هست، نوشتند: تازه ترین ساخته ابراهیم حاتمی کیا که قرار بود امروز در دانشگاه هنر اکران شود، بنابر دلایلی لغو شد.

    درواقع به گفته مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه هنر؛ فیلم سینمایی به وقت شام، قرار بود ساعت ١٤ امروز در این دانشگاه اکران شود و همه مجوز های قانونی جهت این کار گرفته شد، ولی تعداد محدودی از دانشجویان دانشگاه که فکر می کنند تفکر غالب دانشگاه هستند معتقدند فیلمی که با تفکر حاتمی کیا ساخته شده است اجازه اکران در دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر را ندارد. مسئول بسیج دانشگاه هنر تأکید کرد: این فیلم براساس برنامه قرار بود ساعت ١٤ اکران شود که استقبال خاص ای از سوی دانشجویان نیز صورت گرفت و مسئولان دانشگاه جهت دیدن این فیلم به سالن آمفی تئاتر دانشکده سینما تئاتر آمده اند، ولی این دانشجویان مانع اکران این فیلم شدند…

    این اتفاق درحالی رخ می دهد که صفحه رسمی تلگرامی فیلم سینمایی به وقت شام که صدها تصویر و فیلم از تک تک نمایش های مردمی و دانشگاهی این فیلم بارگذاری کرده؛ حتی در حد یک خبر ده کلمه ای نیز به این خبر اشاره نکرده است.

    مخالفان و هواداران ابراهیم رودرروی هم!

    ماجرای مشهد

    ماجرای دانشگاه هنر البته تنها اتفاق علیه این فیلم نبود که در اکران های دانشگاهی این فیلم رخ داد. دیگر اکران پر حاشیه این فیلم را در مشهد شاهد بودیم؛ با این توضیح که شاید بشود گفت حواشی این اکران حتی از اکران دانشگاه هنر هم زیاد بود؛ خاصه این که این نمایش قرار بود در شهری برگزار شود که در تمام سال های اخیر مأمن مسئولان و مدیران هم فکر سازندگان به وقت شام لقب گرفته هست. ولی این اتفاق رخ نداد و به وقت شام که قرار بود در دانشگاه خیام مشهد روی پرده برود، از نمایش بازماند.

    درباره اتفاقی که در این دانشگاه رخ داده؛ محمد مرادی بیناباج مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خیام مشهد می گوید: باتوجه به استقبال بی نظیر دانشگاه های کشور از اکران دانشگاهی فیلم به وقت شام ما نیز در شورای فرهنگی دانشگاه در خواست اکران دانشگاهی این فیلم را مطرح کردیم. همچنین در وقت مطرح کردن این درخواست دلایل پخش فیلم را هم تشریح کردیم و به بزرگواران گفتیم که باتوجه به هجمه های داخلی عده ای به مدافعان حرم و چرایی حضور ما در این منطقه، پخش این فیلم بسیار می تواند کمک کند.

    دانشجویان دانشگاه هنر و دانشگاه خیام مشهد مخالف اکران به وقت شام در دانشگاه‌شان بودند… به گفته کانال خبر رسان تلگرام به وقت شام بهنوش بختیاری و مجید صالحی از

    اما ظاهرا ماجرا آن گونه که در ذهن بسیج دانشگاهی این دانشگاه بوده پیش نمی رود. مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خیام داستان را این گونه تعریف می کند: بعد از مطرح کردن این درخواست، بعضی مسئولان دانشگاه خیام که به نظر علت منطقی جهت رد این درخواست نداشتند، با اعلام این که یک ماه دیگر سی دی این فیلم به بازار می آید و دانشجویان می توانند این فیلم را در منزل مشاهده کنند با پخش فیلم در دانشگاه مخالفت کردند! بعد از انتشار خبر مخالفت دانشگاه خیام با اکران به وقت شام، ولی دیگر دانشگاه های استان که اکران این فیلم را دارند با دعوت از دانشجویان دانشگاه خیام جهت حضور در این اکران ها به این عنوان تصویر العمل نشان دادند.

    مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خیام مشهد در آخر به خبرگزاری دانشجو می گوید: با در نظرگرفتن این که ما در پرسشها فرهنگی به فرموده رهبری آتش به اختیار عمل می کنیم، درحال مشورت هستیم تا پخش فیلم به وقت شام را خاص دانشجویان دانشگاه خیام در یکی از سینماهای مشهد داشته باشیم.

    مخالفان و هواداران ابراهیم رودرروی هم!

    یک اتفاق شگفت

    به وقت شام در این چند وقت اخیر آن قدر اکران های فوق العاده مردمی و برنامه ریزی شده است در شهرهای متفاوت داشته که با لغو دو اکران دانشگاهی این فیلم نمی شود حکم کلی راجع به عدم محبوبیت چنین فیلمی در بین دانشجویان داد. به هرحال فیلمی در حد و اندازه به وقت شام در بین دانشجویان، هوادارانی هم می تواند داشته باشد؛ و این گونه نیست که جو را بتوان کاملا علیه این فیلم دانست. کما این که اکران این فیلم در دانشگاه پایتخت کشور عزیزمان ایران و دانشگاه سینماتئاتر در روزهای اخیر توانسته شماری از تماشاگران را راضی از سالن بیرون بفرستد. در این بین ولی این توصیه که سازندگان به وقت شام در افتتاحیه نمایش های دانشگاهی این فیلم از دو بازیگر کمدی دعوت کرده اند تا از به وقت شام تمجید کنند؛ از آن اتفاقات شگفت انگیزی است که شاید نتوان توجیهی منطقی برایش پیدا کرد.

    چطوری کمدین

    داستان از این قرار بوده که روز گذشته کانال خبر رسان تلگرام به وقت شام گزارش داده که بهنوش بختیاری و مجید صالحی در مراسم افتتاحیه اکران های دانشگاهی این فیلم با تماشاگران سخن گفتند و بهنوش بختیاری در این مراسم گفته: من همواره حاتمی کیا و آثارش را خیلی دوست داشتم، بنابراین اگر روزی از من دعوت کند که تنها در یک پلان از فیلم او باشم حتما لبیک می گویم. من طرفدار آقای حاتمی کیا هستم و به نظرم به وقت شام فیلم خوبی هست، بنابراین ما باید قدردان اینگونه فیلمسازان باشیم.

    او که در اینترنت بسیار فعال است و در اینستاگرام دنبال کنندگان میلیونی دارد، همچنین گفته: ممکن است بعضی به من بگویند شما حرف از شهدا نزن ولی من چنین اجازه ای را به کسی نمی دهم.

    بهنوش البته در آن مراسم تنها نبوده و کمدین دیگری هم همراهش بوده است: مجید صالحی؛ که در دانشگاه پایتخت کشور عزیزمان ایران با بیان این که «به وقت شام» را ندیده، گفته: همواره فیلم های حاتمی کیا را دوست داشته ام. در وقت اکران از کرخه تا راین جهت تماشای این فیلم از مدرسه فرار کردم که به خاطر آن هم از مدرسه اخراج شدم. امیدوارم این فیلم هم مانند دیگر آثار حاتمی کیا جالب باشد.

    به هرحال به وقت شام این روزها منبع اخبار و حواشی و شایعات ریز و درشت هست. فیلمی که می توان آن را به عنوان دماسنج اوضاع فرهنگی کشور هم در نظر گرفت.

    همه عضو خانواده سینما هستیم

    مجید صالحی- بازیگر سینما و تلویزیون| من به عنوان کسی که در سینما کار می کنم و حاضر هستم، دوست دارم همه فیلم ها را ببینم. من فیلم «به وقت شام» را همان طور که فیلم «مصادره» را با عوامل و دوستان عزیزم رضا عطاران و مهران احمدی و تهیه کننده ارزش آقای قادری دیدم و در اکران شخصی هم حاضر شدم، دیدم. در فیلم «به وقت شام» تعدادی از اهالی سینما حضور دارند، آقای هادی حجازی و بابک حیدریان، که از دوستان من هستند و آن روز هم قرار بود آقای هادی حجازی در اکران دانشجویی حضور داشته باشد.

    ضمن این که فیلم را عالی ترین جا دیدم، در میان دانشجویان که آنها را خیلی دوست دارم. ضمن این که در یکی از رسانه ها صحبت از تمجید از فیلم در آن برنامه کرده بودند که اصلا درست نیست، چون من نخستین بار بود فیلم را می خواستم ببینم و فقط راجع به آثار قبلی آقای حاتمی کیا حرف زدم و گفتم که آثار قبلی حاتمی کیا را دوست داشتم و حتی در وقت اکران «از کرخه تا راین» جهت تماشای این فیلم از مدرسه فرار کردم که به خاطر آن هم از مدرسه اخراج شدم. اصلا راجع به «به وقت شام» صحبتی نشد. از همه اینها که بگذریم، من به عنوان یک بازیگر به وسیله دوستان جهت دیدن فیلم دعوت می شوم و در این برنامه هم به وسیله یک دوست دعوت شدم.

    حتی اگر هم دعوت نشوم، تمام سعیم این است که همه فیلم های اکران شده است را ببینم؛ کما این که جهت دیدن فیلم لاتاری هم دعوت شده است ام و فردا (چهارشنبه) جهت دیدن آن خواهم رفت. عنوان این است که من این نوع درگیری ها و دودستگی و افتراق در خانواده سینمای کشور عزیزمان ایران را دارای وجاهت نمی دانم. سینمای کشور عزیزمان ایران یک خانواده است که ممکن است درون آن افکار مختلفی وجود داشته باشد. مثل خانواده خود ما که برادرانم هرکدام به شیوه خود فکر می کنند ولی درنهایت ما یک خانواده ایم. در سینمای کشور عزیزمان ایران هم کسی من را نمی تواند به این یا آن گروه و دسته ارتباط بدهد، چون از این مباحث فارغ هستم و خود دوستان هم می دانند.

    شهروند

    واژه های کلیدی: سینما | نمایش | سینمای | دانشگاه | دانشگاه | سینمایی | دانشجویان | سینماگران | ابراهیم حاتمی کیا | فیلم های اکران شده

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود کتاب لاتین
  • خرید کتاب لاتین
  • خرید مانگا
  • خرید کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • کتاب روانشناسی به انگلیسی
  • کتاب زبان اصلی
  • کتاب خارجی
  • رفتن به نوار ابزار