بلاگز

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • گت بلاگز اخبار علمی و آموزشی همه چیز به نوع برش قیچی آنزیمی بستگی دارد! , مبارزه با آلزایمر

    با استفاده از یک آنزیم به عنوان تیغ جراحی می‌توان از چسبندگی پروتئین‌های مضر و ایجاد پلاک‌هایی که منجر به آلزایمر می‌شوند، جلوگیری کرد.

    همه چیز به نوع برش قیچی آنزیمی بستگی دارد! , مبارزه با آلزایمر

    مبارزه با آلزایمر؛ همه چیز به نوع برش قیچی آنزیمی بستگی دارد!

    عبارات مهم : آلزایمر

    با استفاده از یک آنزیم به عنوان تیغ جراحی می توان از چسبندگی پروتئین های مضر و ایجاد پلاک هایی که منجر به آلزایمر می شوند، جلوگیری کرد.

    به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، بر اساس تحقیقات انجام شده، محققان یک جهش ژنتیکی نادر را در ایتالیایی ها شناسایی کردند که منجر به ابتلای زودرس به آلزایمر شده است و یک جهش ژنتیکی دیگر نیز در ایسلندی ها شناسایی کردند که منجر به تاخیر در مبتلا شدن به این عارضه می شود.

    همه چیز به نوع برش قیچی آنزیمی بستگی دارد! , مبارزه با آلزایمر

    یک پژوهشگر از دانشگاه بریتیش کلمبیا کشف کرد که به کارگیری یک قیچی آنزیمی می تواند از زوال عقل که مرتبط با آلزایمر هست، جلوگیری کند.

    دکتر “ویهانگ سانگ” و گروهش جهت انجام تحقیقات خود در مورد شیوه های تاثیرگذاری جهش ژنتیکی روی ابتلای زودرس یا تاخیر در مبتلا شدن به آلزایمر، به یک گروه از موش ها ویروسی که موجب جهش ایتالیایی ها شده است بود و به گروهی دیگر از موش ها ویروس استخراج شده است از ایسلندی ها را تزریق کردند.

    با استفاده از یک آنزیم به عنوان تیغ جراحی می‌توان از چسبندگی پروتئین‌های مضر و ایجاد پلاک‌هایی که منجر به آلزایمر می‌شوند، جلوگیری کرد.

    جهش روی پروتئینی که به عنوان یک پیش ساز جهت “بتا آمیلوئید” عمل می کند، اتفاق می افتد. “بتا آمیلوئید” پروتئینی است که موجب ایجاد پلاک در مغز افراد مبتلا به بیماری آلزایمر می شود.

    اگر بتوان پروتئین های پیش ساز را به شیوه ای برش زد که “بتا آمیلوئید”های ایجاد شده است کمتر چسبنده و کوتاه تر باشند، آن وقت می توانند در برابر ایجاد پلاک و انبوه شدن مقاومت کنند.

    همه چیز به نوع برش قیچی آنزیمی بستگی دارد! , مبارزه با آلزایمر

    هر دو جهش ژنتیکی که در ایتالیایی ها و ایسلندی ها رخ داد، در یک محل مشابه از پروتئین های پیش ساز متشکل از یک زنجیره ۷۷۰ تایی از آمینو اسیدها اتفاق افتاد.

    دکتر “سانگ” و همکارانش با توجه به مشاهدات خود از روند عوض کردن در موش ها، در مورد جهش ایتالیایی ها دریافتند که “آلانین آمینو اسید” جایگزین “والین” شده است هست. این موجب می شود آنزیم “BACE1” پروتئین را به رشته های بلندتر برش بزند که چسبنده تر هستند و منجر به آلزایمر زودرس می شود.

    با استفاده از یک آنزیم به عنوان تیغ جراحی می‌توان از چسبندگی پروتئین‌های مضر و ایجاد پلاک‌هایی که منجر به آلزایمر می‌شوند، جلوگیری کرد.

    در جهش ژنتیکی ایسلندی ها نیز درست بر خلاف مورد ایتالیایی ها “آلانین” جایگزین “ترئونین” شده است است که باعث می شود آنزیم “BACE1” پروتئین را به رشته های کمتر چسبنده و کوتاه تر برش بزند.

    اسید آمینه یا آمینو اسید در شیمی به هر مولکولی که مشمول بر گروه های کاربردی آمینه و کربوکسیلیک اسید هست، گفته می شود. اسید آمینه واحد تشکیل دهنده پروتئین هست. اسیدهای آمینه در هنگام ساخته شدن پروتئین ها از RNAپیغامبر یا mRNA به یکدیگر می پیوندند.

    همه چیز به نوع برش قیچی آنزیمی بستگی دارد! , مبارزه با آلزایمر

    در زیست شیمی به اسیدهای آلفاآمینو یعنی آن اسید آمینه هایی که در آنها آمینو و کاربوکسیلات هر دو به کربنی یگانه چسبیده اند، اسید آمینه می گویند و به دو دسته مهم و غیر مهم تقسیم می شوند.

    آلانین یکاسید آمینه نوع یک هست. آلانین یک اسید آمینه غیر مهم است که در زنجیر جانبی آن یک گروه متیل به کار رفته و از این رو یک اسید آمینه غیر قطبی هم هست.

    والین نیز یکی از ۲۰ اسید آمینه مهم یاخته های زنده است و یکی از سه نوع آمینو اسید شاخه دار است که جهت نخستین بار درسال ۱۹۰۱ به وسیله Emil fischer آلمانی از هیدرولیز پروتئین و تجزیه از کازئین شناسایی شد. والین یک آمینو اسید غیر قطبی و آب گریز هست. به همین علت در ساختار هموگلوبین گلوتامیک اسید آب دوست جایگزین این آمینو اسید شده است تا گلبول های قرمز دچار لختگی نشوند.

    ترئونین جزو آلفا آمینو اسیدها و از خانواده آمینو اسیدهای مهم با پیوند قطبی هست. ترئونین به همراه سرین و تیروزین یکی از سه اسید آمینه دارای خاصیت پروتئینی در گروه الکل ها است.

    بنابراین دکتر “سانگ” به این نتیجه رسید که اگر “BACE1” بتواند پروتئین های پیش ساز را به رشته های کوچک تر تقسیم کند، می توان کنترل بیشتری روی تعلیق یا به تاخیر انداختن آلزایمر داشت.

    در تحقیقات قبلی تلاش شده است بود تا دارویی ساخته شود که “BACE1” را خاموش و بی اثر کند.

    دکتر “سانگ”، پروفسور روانشناسی و پژوهشگر آلزایمر می گوید: اگر ما بتوانیم جایی را که “BACE1” پروتئین های پیش ساز را قطع می کند، به درستی تنظیم کنیم، به روش بسیار موثری جهت کم کردن تولید پلاک در مغز بدون تاثیر بر سایر پروسه ها دست خواهیم یافت.

    وی افزود: این عنوان یک نشانه تازه را در تحقیقاتمان جهت ما به وجود آورده است و آن تولید دارویی است که از جایگزین این که شبیه چکش عمل کند، یک تیغ بافایده جراحی باشد.

    نتایج تحقیقات دکتر “سانگ” و گروهش در “The Journal of Neuroscience” انتشار یافته است.

    واژه های کلیدی: آلزایمر | پروتئین | آلزایمر | اخبار علمی و آموزشی

    همه چیز به نوع برش قیچی آنزیمی بستگی دارد! , مبارزه با آلزایمر

    همه چیز به نوع برش قیچی آنزیمی بستگی دارد! , مبارزه با آلزایمر

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود کتاب لاتین
  • خرید کتاب لاتین
  • خرید مانگا
  • خرید کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • کتاب روانشناسی به انگلیسی
  • کتاب زبان اصلی
  • کتاب خارجی
  • رفتن به نوار ابزار