بلاگز

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • گت بلاگز اخبار پزشکی رد یک باور اشتباه در باره مصرف تخم مرغ

    نتایج یک مطالعه تازه نشان می دهد که مصرف ۱۲ تخم مرغ در هفته خطر مبتلا شدن به بیماری قلبی و عروقی را در افراد مبتلا به اوضاع های پیش دیابت و دیابت نوع ۲ زیاد کرد

    رد یک باور اشتباه در باره مصرف تخم مرغ

    رد یک باور اشتباه در باره مصرف تخم مرغ

    عبارات مهم : دیابت

    نتایج یک مطالعه تازه نشان می دهد که مصرف ۱۲ تخم مرغ در هفته خطر مبتلا شدن به بیماری قلبی و عروقی را در افراد مبتلا به اوضاع های پیش دیابت و دیابت نوع ۲ زیاد کردن نمی دهد.

    به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی یورک الرت، این مطالعه که به وسیله محققان دانشگاه سیدنی استرالیا در یک دوره یکساله انجام شد، در واقع بسط دهنده نتیجه های مطالعه ای است که پیش از این در یک دوره سه ماهه انجام شده است بود.

    در آزمایش اولیه، نشانه حفظ وزن افراد شرکت کننده در مطالعه در حین حفط یک رژیم غذایی پر تخم مرغ (۱۲ تخم مرغ در هفته) و یا یک رژیم کم تخم مرغ (کمتر از دو تخم مرغ در هفته ) بود. نتیجه این مطالعه در آخر سه ماه هیچ تفاوتی میان عوامل خطر ساز مبتلا شدن به بیماری قلبی و عروقی در میان این دو گروه نشان نداد.

    رد یک باور اشتباه در باره مصرف تخم مرغ

    این افراد جهت سه ماه دیگر در حین حفظ رژیم غذایی پر تخم مرغ و کم تخم مرغ خود تحت یک رژیم غذایی چربی سوزی نیز قرار گرفتند. سپس محققان آنها را در حین حفظ رژیم غذایی پر تخم مرغ و کم تخم مرغ خود جهت شش ماه دیگر که در مجموع ۱۲ ماه می شد، مورد پیگیری قرار دادند.

    در تمامی این مراحل هیچ تغییرات نامطلوبی در عوامل خطر ساز مبتلا شدن به بیماری قلبی و عروقی و چربی سوزی در میان افراد این دو گروه مشاهده نشد.

    نتایج یک مطالعه تازه نشان می دهد که مصرف ۱۲ تخم مرغ در هفته خطر مبتلا شدن به بیماری قلبی و عروقی را در افراد مبتلا به اوضاع های پیش دیابت و دیابت نوع ۲ زیاد کرد

    محققان خاطر نشان کردند که به رغم توصیه های متفاوت در مورد میزان سالم مصرف تخم مرغ جهت افراد مبتلا به اوضاع های پیش دیابت و دیابت نوع دو ، تحقیق ما نشان می دهد که مردم جهت رعایت یک رژیم غذایی سالم نیازی به کم کردن مصرف تخم مرغ خود ندارند.

    آنها تاکید کردند که یک رژیم غذایی سالم به همان صورتی که در این مطالعه مورد تایید قرار می گیرد مشمول بر جایگزینی چربی های اشباع شده است (مانند کره) با چربی های مونو سدیم و غیر اشباع شده است (مانند روغن آووکادو و روغن زیتون) است.

    در مطالعه آخر، محققان با ردیابی طیف وسیعی از عوامل خطرآفرین قلبی و عروقی از جمله کلسترول، قند خون و فشار خون متوجه شدند که هیچ تفاوت قابل ملاحظه ای میان گروه هایی که تخم مرغ زیاد مصرف می کردند و گروهی که تخم مرغ کم مصرف می کردند، مشاهده نشد.

    رد یک باور اشتباه در باره مصرف تخم مرغ

    محققان می گویند، درحالیکه تخم مرغ کلسترول بالایی دارد و افراد مبتلا به دیابت نوع دو سطوح بالاتری از کلسترول بد (LDL) دارند، ولی این مطالعه از نتیجه های مطالعات موجود که نشان می دهند مصرف تخم مرغ تاثیر کمی بر سطح کلسترول خون دارد، حمایت می کند.

    محققان به علت فایده های بالقوه سلامتی تخم مرغ جهت افراد مبتلا به اوضاع های پیش دیابت و دیابت نوع دو و نیز عموم مردم ، نتیجه های این مطالعه را حائز اهمیت عنوان کردند.

    نتایج یک مطالعه تازه نشان می دهد که مصرف ۱۲ تخم مرغ در هفته خطر مبتلا شدن به بیماری قلبی و عروقی را در افراد مبتلا به اوضاع های پیش دیابت و دیابت نوع ۲ زیاد کرد

    تخم مرغ منبعی از پروتیین و ریز مغذی هایی است که می تواند از طیف وسیعی از عوامل سلامتی و رژیم غذایی از جمله کمک به تنظیم مصرف چربی و کربوهیدارت، سلامت چشم و قلب و نیز برخورداری از رگ های خونی سالم و بارداری های سالم حمایت کند.

    رد یک باور اشتباه در باره مصرف تخم مرغ

    واژه های کلیدی: دیابت | محققان | مطالعه | کلسترول | مبتلا شدن | رژیم غذایی | کلسترول خون | کلسترول بالا

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود کتاب لاتین
  • خرید کتاب لاتین
  • خرید مانگا
  • خرید کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • کتاب روانشناسی به انگلیسی
  • کتاب زبان اصلی
  • کتاب خارجی
  • رفتن به نوار ابزار