بلاگز

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • از دفتر مركزي خبر شرکت صدا و سيما تا راس ساختمان هرمي شكل بهارستان راهي ٤٠ ساله در عرصه سياسي ايران طي كرده و حالا در آستانه چهل و يكمين سال سياست ورزي اش قصد ر

    خيز لاريجاني

    خيز لاريجاني

    عبارات مهم : سياسي

    نزديكان رييس مجلس در پي راه اندازي حزب «رهروان» هستند

    از دفتر مركزي خبر شرکت صدا و سيما تا راس ساختمان هرمي شكل بهارستان راهي ٤٠ ساله در عرصه سياسي ايران طي كرده و حالا در آستانه چهل و يكمين سال سياست ورزي اش قصد رونمايي از حزبي تازه دارد. علي لاريجاني قرار است با حزب «رهروان»نقش آفريني كند. روز گذشته بهروز نعمتي در گفت وگو با اعتماد آنلاين اين عنوان را رسانه اي كرد. آنها اساسنامه اين حزب را نوشته اند و شاكله اصلي آن را اعضاي ستاد اصولگرايان معتدل كه رياستش بر عهده خود نعمتي بود، تشكيل مي دهد.

    خيز لاريجاني

    هر چند هنوز معلوم نيست با قانون جديد احزاب حزب نوساخته لاريجاني خواهد توانست دست كم ٣٠٠ عضو در حداقل ١٠ استان كشور داشته باشد و مجوز فعاليت دريافت كند يا نه. ولی اين اتفاق در نفس خود اتفاق مهمي هست. چه آنكه لاريجاني اگرچه در دوره حيات سياسي اش هيچگاه مخالف تحزب نبوده ولی هيچ وقت هم حاضر نشده بود برچسب يك حزب رسمي بر پيشاني اش بخورد. حالا چه ضرورتي او را به راه اندازي يك حزب سياسي واداشته است؟ براي اينكه بدانيم علي لاريجاني كيست و در كجاي فضاي سياسي ايران واقع شده است است و انگيزه او از اين حركت سياسي تازه چيست خوب است كه ببينيم خاستگاه او و سير تحولش از كجا و چگونه رقم خورده است.

    دوران پركشمكش لاريجاني با اصلاح طلبان

    زيست سياسي علي لاريجاني اگرچه بعد از جايگزيني اش در دولت دوم هاشمي به جاي سيد محمد خاتمي در مقام وزير ارشاد شروع شد ولی با حضورش در صدا و سيما از سال ٧٣ رويه سياسي او جدي تر شد. جايي كه موضع گيري ها و نحوه عملكرد علي لاريجاني در مقام رياست صدا و سيما در عمل او را در صف محافظه كاران و در برابر نيروهاي سياسي اصلاح طلب، دولت اصلاحات و همين طور مجلس ششم قرار مي داد.

    از دفتر مركزي خبر شرکت صدا و سيما تا راس ساختمان هرمي شكل بهارستان راهي ٤٠ ساله در عرصه سياسي ايران طي كرده و حالا در آستانه چهل و يكمين سال سياست ورزي اش قصد ر

    برنامه معروف «هويت» از ساخته هاي صدا و سيماي دوره لاريجاني بود كه از سال ٧٥ در چند قسمت از صدا و سيما منتشر شد. او در شماره ٦٣ هفته نامه صبح در پاسخ به انتقادات از اين برنامه گفته بود: «اولا بحثي كه ما در اين مجموعه مطرح كرديم بر اساس توهين و تهديد نيست. ثانيا بسيار از شخصيت هاي مطرح شده است افراد مذهبي و انديشمند نيستند هرچند ممكن است به آن تظاهر كنند. ثالثا در مورد اينكه مي گويند آیا به اين افراد مجال صحبت داده نمي شود بايد گفت مگر اينها تاكنون مجال صحبت نداشتند… . »

    لاريجاني در دوره ١٠ ساله حضورش در صدا و سيما كه مصادف با دوره قدرت اصلاح طلبان در دولت و مجلس بود يكي از محورهاي مقاومت در برابر اصلاح طلبان بود. رويكرد او در صدا و سيما تا آنجا پيش رفت كه نمايندگان مجلس ششم را به تحقيق و تفحصي پرحاشيه از صدا و سيما واداشت. اگرچه نمايندگان با وجود برخي مخالفت ها در نهايت با نظر مثبت رهبري توانستند در سه محور تحقيق و تفحص را عملياتي كنند ولی اين تحقيق و تفحص بيش از يك سال به طول انجاميد و در نهايت به نگارش نامه اعتراضي ١٧٢ نماينده در اين باره منجر شد كه خواستار «برخورد قانوني با اين سازمان» شده است بودند.

    گزارش تحقيق و تفحص كه ٢٣ ارديبهشت ماه ٨٢ در مجلس قرائت شد… البته در گزارش آمده بود كه مواردي وجود داشته كه بنابر مصالحي از متن گزارش از بین بردن شده است و كميته تحقيق و تفحص از هيات رييسه مجلس خواسته بودند تا در يك جلسه غيرعلني اين موارد هم اعلام شود.

    خيز لاريجاني

    اين تحقيق و تفحص البته درنهايت به جايي نرسيد و پرونده آن در مجلس اصولگراي هفتم بسته شد.

    دوران پر تنش با احمدي نژاد

    از دفتر مركزي خبر شرکت صدا و سيما تا راس ساختمان هرمي شكل بهارستان راهي ٤٠ ساله در عرصه سياسي ايران طي كرده و حالا در آستانه چهل و يكمين سال سياست ورزي اش قصد ر

    با فرا رسيدن انتخابات رياست جمهوري نهم در سال ٨٤، هم رويارويي لاريجاني با جريان اصلاحات جدي تر شد و هم مرزبندي او با محمود احمدي نژاد شروع شد. او رسما به عنوان يكي از كانديداهاي رياست جمهوري به همراه دوستان اصولگرايش در برابر كانديداهاي اصلاح طلب صف آرايي كرد.

    لاريجاني در آن انتخابات كانديداي مورد حمايت اصولگرايان سنتي و جامعه روحانيت مبارز بود و در نخستين حضور انتخاباتي اش از بين ٧ نامزد ششم شد و چيزي حدود يك ميليون و هفتصد هزار راي بيشتر به دست نياورد ولی او جانشين حسن روحاني در شوراي عالي امنيت ملي شد (٢٤ مرداد ٨٤) و بر صندلي دبيري اين شورا آن هم در ايام مهم مذاكرات هسته اي تكيه زد. دوره اي كه درست همزمان با شروع دولت محمود احمدي نژاد و همراه با تنش هاي او با رقيب انتخاباتي اش و مرزبندي هاي تازه با او همراه بود. تنش ها ميان لاريجاني و احمدي نژاد تا آنجا پيش رفت كه ديدار بدون هماهنگي لاريجاني و سولانا مسوول سياست خارجي اتحاديه اروپا در قالب مذاكرات هسته اي باعث فشار احمدي نژاد بر او و استعفايش از اين سمت در ٢٨ مهر ماه ٨٦ شد.

    خيز لاريجاني

    خانه هرمي شكل بهارستان مقصد بعدي علي لاريجاني در دومين تجربه انتخاباتي اش بود. در انتخابات مجلس هشتم و در غيبت فراگير اصلاح طلبان، علي لاريجاني از قم كانديدا و با بيشترين راي از اين شهر وارد مجلس شد. سال هاي قوام شخصيت سياسي لاريجاني از اين دوره شروع شد. مرزبندي هاي او با احمدي نژاد در مقام رييس جمهور و نمايندگان حامي او نظير حداد عادل پر رنگ تر شد. تا آنجا كه يك سال بعد از ورودش در انتخابات هيات رييسه مجلس هشتم كانديداي رياست شد و توانست در انتخابات داخلي فراكسيون اصولگرايان بر حداد عادل به عنوان نماد نمايندگان حامي احمدي نژاد با ١٦١ راي در برابر ٥٠ راي، پيروز شود و در نهايت هم با ٢٣٧ راي رييس مجلس شود. رياستي كه عمري ١٠ ساله پيدا كرد و تا هم اكنون استمرار يافته است.

    از آن وقت تنش هاي علي لاريجاني با محمود احمدي نژاد كه عمدتا به تخلفات بودجه اي احمدي نژاد باز مي گشت شروع شد. ديوان محاسبات مجلس به رياست رحماني فضلي و حمايت لاريجاني در اين دوره نخستين گزارش ها از تخلفات ده ها ميلياردي احمدي نژاد را به مجلس ارايه داد و او را به طور آشكار در برابر طيفي كه خود را با افتخار وكيل الدوله مي خواندند و صورت هايي همچون روح الله حسينيان و حميد رسايي آنها را نمايندگي مي كردند، قرار بگيرد.

    اخبار سیاسی – اعتماد

    واژه های کلیدی: سياسي | انتخابات | اصلاح طلب | اصلاح طلبان | انتخابات مجلس | اخبار سیاسی و اجتماعی

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود کتاب لاتین
  • خرید کتاب لاتین
  • خرید مانگا
  • خرید کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • کتاب روانشناسی به انگلیسی
  • کتاب زبان اصلی
  • کتاب خارجی
  • رفتن به نوار ابزار