به گفته محققان، درحالیکه خوردن گوشت قرمز که سرشار از پروتئین است با زیاد کردن خطر بیماری قلبی مرتبط هست، پروتئین موجود در مغزیجات آجیلی و دانه ها می تواند جهت ق
خاصیت پروتئین مغزیجات و دانه ها جهت سلامت قلب
عبارات مهم : محققان
به گزارش مهر، یافته محققان دانشگاه لوما لیندا کالیفرنیا نشان می دهد افرادی که مقادیر زیاد پروتئین گوشت مصرف می کنند با زیاد کردن ۶۰ درصدی مبتلا شدن به بیماری قلبی-عروقی روبرو هستند، درحالیکه افراد مصرف کننده مقادیر اوج پروتئین ناشی از مغزیجات و دانه ها، ۴۰ درصد با کم کردن مبتلا شدن به بیماری قلبی-عروقی روبرو هستند.
«گری فریزر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «درحالیکه چربی های رژیمی بخشی از فاکتور پرخطر تاثیرگذار بر بیماری قلبی-عروقی هستند، پروتئین ها نقش مهمی ایفاء می کنند و غالبا تاثیرات مستقل آنها بر فاکتورهای پرخطر نادیده گرفته می شود.»
خاصیت پروتئین مغزیجات و دانه ها جهت سلامت قلب
در این مطالعه، محققان تاثیر مصرف پروتئین های حیوانی را در برابر پروتئین های گیاهی در ۸۱,۳۳۷ مقایسه کردند.
به گفته محققان رژیم غذایی سالم بر مصرف پروتئین تاکید دارد، ولی ترجیحا بهتر است پروتئین کمتری از گوشت دریافت شود و مصرف زیاد پروتئین گیاهی ناشی از مغزیجات و دانه ها در رژیم غذایی گنجانده شود.
به گفته محققان، درحالیکه خوردن گوشت قرمز که سرشار از پروتئین است با زیاد کردن خطر بیماری قلبی مرتبط هست، پروتئین موجود در مغزیجات آجیلی و دانه ها می تواند جهت ق
واژه های کلیدی: محققان | بیماری | پروتئین | مبتلا شدن | مصرف پروتئین | اخبار پزشکی