بلاگز

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • گت بلاگز اخبار علمی و آموزشی جالب‌ترین اکتشافات علمی ۲۰۱۷

    هر سال اکتشافات علمی زیادی در گوشه و کنار دنیا صورت می‌گیرد؛ شاید بعضی از آنها جز بزرگ‌ترین، اولین‌ها یا معروف‌ترین‌‌ها نباشند ولی در نوع خود منحصربه‌فرد هستند.

    جالب‌ترین اکتشافات علمی 2017

    جالب ترین اکتشافات علمی ۲۰۱۷

    عبارات مهم : پروانه

    هر سال اکتشافات علمی زیادی در گوشه و کنار دنیا صورت می گیرد؛ شاید بعضی از آنها جز بزرگ ترین، نخستین ها یا معروف ترین ها نباشند ولی در نوع خود منحصربه فرد هستند.

    ادغام یک ستاره نوترونی همه توجه ها را به خود جلب کرد و به عنوان یکی از اکتشافات برتر سال ۲۰۱۷ گزینش شد ولی یافته های علمی دیگری هم رخ داد که توجه زیادی به آنها نشد ولی این امر بدهید معنا نیست که این اکتشافات مهم نیستند.

    برخی از این مقالات در نوع خود بسیار جالب و منحصربه فرد هستند ولی متاسفانه آن طور که باید و شاید به آنها توجه نشده است.

    جالب‌ترین اکتشافات علمی ۲۰۱۷

    در ادامه به معرفی چند اکتشاف علمی شگفت انگیز در سال ۲۰۱۷ می پردازیم:

    وقتی با سگ ها صحبت می کنیم، چه چیزی می شنوند؟

    هر سال اکتشافات علمی زیادی در گوشه و کنار دنیا صورت می‌گیرد؛ شاید بعضی از آنها جز بزرگ‌ترین، اولین‌ها یا معروف‌ترین‌‌ها نباشند ولی در نوع خود منحصربه‌فرد هستند.

    اغلب مردم هنگامی که با سگ های خود حرف می زنند از همان صدا و لحن کودکانه ای استفاده می کنند که در هنگام صحبت کردن با نوزادان استفاده می شود. ولی آیا سگ ها متوجه این کار می شوند؟ نتیجه های تحقیقات تازه حاکی از آن است که هنگامی که با لحن و صدای کودکانه با توله سگ ها صحبت می شود، نه تنها متوجه می شوند بلکه می توانند کلمات تازه هم یاد بگیرند.

    نظریه ای که می تواند «موسیقی شهاب سنگ ها» را توضیح دهد

    به گفته مردم بومی که در عرض های جغرافیایی اوج زندگی می کنند، شفق قطبی صدای کف زدن ایجاد می کند. بعضی می گویند هنگامی که شهاب سنگ ها در آسمان کمانه می زنند از خود صدای خش خش درمی آورند. حالا دانشمندان به نتایجی دست یافته اند که ممکن است توضیحی جهت این ادعاها باشد.

    وقتی شهاب سنگ ها در جو با سرعت بالایی حرکت می کنند، مقدار زیادی انرژی از خود آزاد می کنند. همچنین امواج رادیویی با فرکانس پایین تولید می کنند که قادر به حرکت با سرعت نور هستند. دانشمندان معتقدند که این امواج رادیویی همان صداهایی هستند که مردم روی زمین می شنوند.

    جالب‌ترین اکتشافات علمی ۲۰۱۷

    مارماهی که با گره خوردن از دست کوسه ها فرار می کند

    مارماهی دهان گرد لزج آرواره ندارد ولی مهارت خاصی جهت فرار کردن از دست کوسه ها دارد. این موجود با گره زدن بدن خود از دست کوسه ها می گریزد. این مارماهی می تواند به شکلی به دور خود بپیچد که در تنگ ترین فضاها جا بگیرد، داخل لانه طعمه خود برود و از گوشت بدن آنها تغذیه کند.

    هر سال اکتشافات علمی زیادی در گوشه و کنار دنیا صورت می‌گیرد؛ شاید بعضی از آنها جز بزرگ‌ترین، اولین‌ها یا معروف‌ترین‌‌ها نباشند ولی در نوع خود منحصربه‌فرد هستند.

    آیا خوردن جفت بعد از وضع حمل بافایده است؟

    بسیاری از افراد در سراسر دنیا معتقدند که خوردن جفت بعد از وضع حمل مزیت های زیادی جهت مادر دارد. این کار روز به روز مرسوم تر می شود و حتی بعضی از سلبریتی ها نیز آن را انجام داده اند. حالا دانشمندان شروع به تحقیق در این باره کرده اند و نتیجه های اولیه آن نشان می دهد که این خورد جفت بعد از وضع حمل نه تتها مزیتی جهت مادر ندارد بلکه می تواند مضر هم باشد.

    جفت یک اندام گوشتی و اسفنجی است و بند ناف را به جنین متصل می کند. این اندام که به دیواره رحمی متصل است به همراه نوزاد از بدن مادر خارج می شود. بعضی بر این باورند که جفت ذلت می تواند درمانی جهت کمبود آهن و افسردگی بعد از وضع حمل مادر باشد. ولی حالا نتیجه های تحقیقات تازه نشان می دهد که این ادعاها پایه و اساس علمی ندارد و هیچ مزیتی جهت انسان ها ندارد.

    جالب‌ترین اکتشافات علمی ۲۰۱۷

    چرا گره بند کفش باز می شود؟

    تا به حال این پرسش برایتان پیش آمده است که آیا بند کفشتان خودبه خود باز می شود؟ آیا راهی وجود دارد که از این کار جلوگیری کنیم؟ تحقیقات انجام شده است در این زمینه می تواند بینش دقیق تری راجع به ساختارهای دیگر مانند DNA و ریزساختارها که تحت نیروهای دینامیکی تحلیل می روند، ارائه دهد. این پژوهش نخستین گام به سوی درک بهتر این عنوان است که آیا بعضی گره های خاص بهتر از بقیه عمل می کنند.

    دانشمندان متوجه شدند که در هنگام دویدن، پای شما با نیروی هفت برابر از نیروی جاذبه به زمین برخورد می کند؛ سپس در پاسخ به فشار وارده گره کش آمده سپس شل می شود. همانطور که گره شل می شود، پای در حال نوسان نیرویی اینرسی را به انتهای آزاد بند کفش وارد می کند که سریعا منجر به از هم باز شدن گره می شود. (نیروی اینرسی: میل به ماده به حفظ وضع حرکتی خود؛ یعنی ماده ساکن می خواهد ساکن بماند و ماده در حرکت می خواهد در همان جهت قبلی حرکت کند مگر آنکه تحت تاثیر نیروى دیگرى قرار گیرد.)

    با اشعه وای فای پشت دیوارها را ببینید

    به نظر می رسد اشعه های وای فای همه جا وجود دارند؛ البته اگر هم در دسترس نباشد، کلی مسئله برایمان پیش می آید. شبکه اینترنت بی سیم بدون آن که بدانیم کارهای زیادی جهت ما انجام می دهد. فیزیکدانان راهی پیدا کرده اند که با استفاد از امواج رادیویی می توانند تصویرهای سه بعدی از اشیا ایجاد کنند. بدهید ترتیب شخصی که خارج از یک اتاق باشد، می تواند تنها با امواج وای فای ساطع شده، داخل اتاق را ببیند.

    کوچک ترین داروخانه جهان

    مورچه های شیمیدان شربت آنتی بیوتیک می سازند تا از کلنی خود محافظت کنند. دانشمندان کشف کرده اند که مورچه های چوبی جهت محافظت از کلنی خود در برابر امراض از آنتی بیوتیک های نیرومند استفاده می کنند. این آنتی بیوتیک ها با استفاده از رزین درخت و سم بدن این مورچه ها ساخته می شود. این آنتی بیوتیک یکی از منحصربه فردترین نمونه های داروسازی در قلمروی حیوانات است.

    اشتباهی ۴۰ ساله راجع به پروانه ها

    گاهی اوقات اشتباهاتی در مقاله های علمی ثبت می شود و جهت مدت وقت زیادی نیز باقی می ماند چراکه هیچ کس به خود زحمت نمی دهد که این مقاله ها را چک کند. بعضی مواقع این غلط های جهت دهه ها در مقاله های علمی باقی می ماند؛ جهت مثال تعداد کروموزوم های پروانه شهریار به اشتباه ثبت شده است است.

    در سال ۱۹۷۵ نخستین مقاله راجع به این پروانه نوشته شد که در آن بیان شد که پروانه شهریار ۳۰ کروموزوم دارد ولی طی تحقیقات بعدی مشخص شد که این گونه درواقع ۲۸ کروموزوم دارد.

    ساخت تونل های زیرزمینی به کمک بالون های بزرگ

    دانشمندان در قطب جنوب به کمک بالون های بسیار بزرگ، تونل های زیرزمینی می سازند. تا به حال به این عنوان فکر کرده اید که تونل های زیرزمینی جهت اسکان دانشمندان و ساخت آزمایشگاه تحقیقاتی در مناطق قطبی چگونه ساخته می شوند؟

    این تونل ها بدون هیچ زیرساخت و یا مصالح ساختمانی ساخته می شوند که با توجه به زمین یخ زده قطب کار بسیار دشواری هست. جالب است بدانید بالون هایی به شکل سوسیس های غول پیکر کار ساخت و ساز تونل های زیرزمینی را انجام می دهند.

    یونانی ها ریشه افسانه ای دارند

    نتایج آنالیزهای DNA باستانی نشان می دهد که ریشه های مرد یونانی باستان اسطوره ای بوده هست. به نظر می رسد که شعرهای حماسی یونان باستان براساس واقعیت بوده هست. شاید قهرمانان اسطوره ای یونان باستان، مانند ادیسه و آگاممنان، تخیلی باشند ولی آنالیزها از DNAهای باستانی نشان می دهد که این قهرمانان افراد واقعی بوده اند.

    آنا

    واژه های کلیدی: پروانه | تحقیقات | دانشمندان | آنتی بیوتیک | اکتشافات علمی | اخبار علمی و آموزشی

    جالب‌ترین اکتشافات علمی 2017

    جالب‌ترین اکتشافات علمی ۲۰۱۷

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود کتاب لاتین
  • خرید کتاب لاتین
  • خرید مانگا
  • خرید کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • کتاب روانشناسی به انگلیسی
  • کتاب زبان اصلی
  • کتاب خارجی
  • رفتن به نوار ابزار