بلاگز

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • گت بلاگز اخبار پزشکی در ۲ محصول غذایی، قند&quot، قند نوشابه کم کردن یافت ، بازنگری استاندارد &quot

    مدیرکل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت از بازبینی استاندارد قند در چند فرآورده غذایی تازه خبر داد و گفت: صنایع غذایی موظف به اجرای این استانداردهای بازبینی

    در 2 محصول غذایی، قند&quot، قند نوشابه کم کردن یافت ، بازنگری استاندارد &quot

    بازنگری استاندارد "قند" در ۲ محصول غذایی/ قند نوشابه کم کردن یافت

    عبارات مهم : تغذیه

    مدیرکل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت از بازبینی استاندارد قند در چند فرآورده غذایی تازه خبر داد و گفت: صنایع غذایی موظف به اجرای این استانداردهای بازبینی شده است هستند.

    دکتر زهرا عبداللهی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به برنامه ستاد ملی کم کردن مصرف قند و شکر جهت کم کردن قند در دو محصول جدید، اظهار کرد: ستاد ملی کم کردن مصرف قند و شکر که شرکت های غذا و دارو، استاندارد و انجمن صنایع غذایی و دفتر اصلاح تغذیه در آن حضور دارند، به طور مرتب جهت کم کردن قند در محصولا غذایی کارها کارشناسی را انجام می دهد. در حال حاضر یکی از این برنامه ها کم کردن قند در شیرهای طعم دار هست؛ چون میزان قند آنها اوج هست. جلسات بازبینی این برنامه نیز انجام شده است و به صورت آزمایشی شیر کاکائو و شیر طعم دار با قند کمتر تولید شده است هست. استانداردهای آن نیز به زودی تصویب می شود.

    وی ادامه داد: این اقدام جهت تمام محصولات غذایی با توجه به اولویت الگوی مصرف آنها انجام می شود. یکی دیگر از این محصولات ماست های میوه ای هست. میزان قند مورد استفاده در این ماست ها بازبینی شده است و کم کردن پیدا کرده هست. صنایع غذایی در حال حاضر موظف به اجرای این استانداردها هستند. جهت پایش این محصولات نیز شرکت غذا و دارو در قالب طرح «پی. ام. اس.» در سطح عرضه نمونه هایی را جمع آوری می کند و به آزمایشگاه می فرستد تا میزان قند آن اندازه گیری شود. شرکت ملی استاندارد نیز این کار را انجام می دهد. وزارت بهداشت نیز با کمک انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هر سال پایش قند، نمک و چربی را در محصولات موجود در سطح بازار که استاندارد آن ها بازبینی شده، انجام می دهد.

    در ۲ محصول غذایی، قند&quot، قند نوشابه کم کردن یافت ، بازنگری استاندارد &quot

    مدیرکل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت همچنین اضافه کرد: تاکنون اقداماتی جهت کم کردن قند در نوشابه های گازدار انجام شده است و میزان آن نیز کم کردن پیدا کرده هست. این بازبینی استاندارد در آبمیوه ها، نوشیدنی های میوه ای و هر نوشیدنی که قند افزوده دارد، انجام شده است و صنایع موظف هستند بر اساس استانداردهای جدید، میزان قند را در انواع نوشیدنی ها و نوشابه ها کم کردن دهند.

    عبداللهی راجع به جزییات برنامه افزودن ویتامین «دی» به محصولات غذایی نیز توضیح داد و گفت: با توجه به مسئله کمبود ویتامین «دی» در کشور، یکی از کارها ضروری، غنی سازی محصولات غذایی با این ویتامین هست. یکی از این محصولات روغن های خوراکی هستند. علاوه بر آن شیر و محصولات لبنی نیز باید با این ویتامین غنی شوند. در حال حاضر چند شرکت محصولات غنی شده است با ویتامین دی تولید کرده اند. در زمینه غنی سازی آرد با ویتامین دی علاوه بر آهن و اسید فولیک نیز کار می شود.

    مدیرکل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت از بازبینی استاندارد قند در چند فرآورده غذایی تازه خبر داد و گفت: صنایع غذایی موظف به اجرای این استانداردهای بازبینی

    وی ادامه داد: روغن های خوراکی حامل مناسبی جهت ویتامین دی هستند. به همین علت این برنامه در تمام دنیا اجرا می شود. زمانی که ید به نمک اضافه شد، تاکید می شد که باید جهت کم کردن مصرف نمک به مردم آموزش داده شود، ولی همان میزان کم نیز بهتر است یددار باشد. درصدی از انرژی روزانه باید از روغن تامین شود. یکی از برنامه های مهم ما نیز کم کردن مصرف روغن و چربی جهت جلوگیری از اضافه وزن و بیماری های قلبی و عروقی هست؛ به همین علت ترجیح داده می شود همان مقدار کم روغن که مردم مصرف می کنند، حتما ویتامین دی داشته باشد.

    واژه های کلیدی: تغذیه | برنامه | محصولات | ویتامین | استاندارد | محصولات غذایی | اخبار پزشکی

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود کتاب لاتین
  • خرید کتاب لاتین
  • خرید مانگا
  • خرید کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • کتاب روانشناسی به انگلیسی
  • کتاب زبان اصلی
  • کتاب خارجی
  • رفتن به نوار ابزار