بر اساس نتیجه های محققان غلطتهای طبیعی ۳ نوع ویتامین در بدن منجر به کم کردن تجمع پروتئینها و در جلوگیری از بروز بعضی بیماریها چون پارکینسون و دیابت خواهد شد.
اثرات ویتامین ها در کم کردن بروز پارکینسون و دیابت
عبارات مهم : دیابت
به گزارش ایسنا، پرفسور رضوان حسن خان از اساتید برجسته دانشگاه اسلامی علیگر هند تحقیقات گسترده ای در زمینه اثرات انواع ویتامین ها بر بروز بعضی امراض انجام داده است.
اثرات ویتامینها در کم کردن بروز پارکینسون و دیابت
نتایج این نشان می دهد ویتامین های K3، C و B12 می توانند در غلظت های طبیعی خود در بدن، نقش چشمگیری در جلوگیری از تجمع پروتئین و تشکیل آمیلوئیدها و حتی بازیابی آمیلوئیدهای از پیش تشکیل شده است از پروتئین های لیزوزیم، انسولین و آمیلوئید بتا داشته باشند.
به گفته این محقق تجمع پروتئین ها و تشکیل آمیلوئیدهای پروتئینی، از عوامل مهم ایجاد بیماری های شایعی مانند دیابت، پارکینسون و آلزایمر است.
بر اساس نتیجه های محققان غلطتهای طبیعی ۳ نوع ویتامین در بدن منجر به کم کردن تجمع پروتئینها و در جلوگیری از بروز بعضی بیماریها چون پارکینسون و دیابت خواهد شد.
این نتیجه های می تواند در توسعه و طراحی دارو جهت مقابله با این امراض سودمند است.
پروفسور رضوان حسن خان از اساتید برجسته دانشگاه اسلامی علیگر هند است که در نشست علمی در مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه پایتخت کشور عزیزمان ایران در خصوص نقش ویتامین ها در جلوگیری از تجمع پروتئین ها، صحبت کرد.
دانشگاه اسلامی علیگر، یکی از دانشگاه های قدیمی و مهم هند است که بیش از ۴۰ هزار دانشجو در رشته های متفاوت از پزشکی و مهندسی و فلسفه و الهیات پذیرش کرده است.
اثرات ویتامینها در کم کردن بروز پارکینسون و دیابت
واژه های کلیدی: دیابت | علیگر | اسلامی | جلوگیری | پروتئین | دانشگاه | ویتامین | پارکینسون