بلاگز

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • گت بلاگز اخبار سیاسی و اجتماعی اطلاعات محرمانه کشور عزیزمان ایران در آژانس درز نکرده است ولی در این باره حساسیم / کمالوندی

    معاون امور بین الملل و سخنگوی شرکت انرژی اتمی گفت: اطلاعات محرمانه فعالیت های هسته ای کشورمان در آژانس انتقال یافته نشده است ولی طبعاً در این باره حساس هستیم.&n

    اطلاعات محرمانه کشور عزیزمان ایران در آژانس درز نکرده است ولی در این باره حساسیم / کمالوندی

    کمالوندی: اطلاعات محرمانه کشور عزیزمان ایران در آژانس درز نکرده است ولی در این باره حساسیم

    عبارات مهم : آژانس

    معاون امور بین الملل و سخنگوی شرکت انرژی اتمی گفت: اطلاعات محرمانه فعالیت های هسته ای کشورمان در آژانس انتقال یافته نشده است ولی طبعاً در این باره حساس هستیم.

    خبرگزاری صدا و سیما نوشت: بهروز کمالوندی راجع به دیدارهای نامتعارف آمانو با مقامات آمریکا و نگرانی از درز اطلاعات محرمانه کشورمان افزود: دو عنوان متفاوت را باید از هم جدا کرد نخست، تبادل نظر و صحبت کردن که موضوعی عادی هست. وی گفت: از طرف ما نیز مردها عراقچی، صالحی و بنده نیز با آقای آمانو دیدار کرده ایم خود او نیز در سفرش به کشور عزیزمان ایران به مجلس شورای اسلامی رفت و در دیدار با نمایندگان مجلس به پرسش های متفاوت پاسخ داد بنابر این بخشی از موضوع، عادی است.

    اطلاعات محرمانه کشور عزیزمان ایران در آژانس درز نکرده است ولی در این باره حساسیم / کمالوندی

    کمالوندی افزود: ولی درخصوص انتقال اطلاعات محرمانه تا جایی که می دانم چنین اتفاقی روی نداده است گرچه طبعاً حساسیم در عین حال توصیه مهم این است که به طور کلی نه فقط آمانو که حتی افراد دیگر نیز که باشند، قدرت های بزرگ بر شرکت های ملی تأثیرگذارند بویژه آنکه بخش اعظم بودجه این شرکت ها را تأمین می کنند. وی اضافه کرد: به این علت همواره با نگاه بدبینانه به این عنوان می نگریم و مواظبت های مورد نیاز را داریم به هر حال در دنیایی زندگی می کنیم که بخش مهمی از شرکت های بین المللی تحت تأثیر قدرت ها هستند و نمونه اش را دیدیم که آمریکا با یونسکو چه کرد یا از پیمان بین المللی جَوی بیرون آمد.

    کمالوندی ادامه داد: تلقی آمریکا این است که هنگامی که از یونسکو بیرون می آید و بخش اعظمی از بودجه این شرکت را نمی دهد، مجبور می شوند که از سیاست های واشنگتن تبعیت کنند کما اینکه راجع به عربستان هم هنگامی که شرکت ملل می خواست نامش را جزو فهرست ناقضان حقوق کودک قرار دهد با ترساندن به قطع بودجه، مواضع شرکت ملل را عوض کردن داد. معاون شرکت انرژی اتمی گفت: اینها بخشی از واقعیات دنیاست که باید مراقب باشیم و مواظبت مورد نیاز را نیز داریم و همه تلاش ما این است که این مناسبات عوض کردن کند و مواضع شرکت ها مستقل و عادلانه باشد. تلاش کشور عزیزمان ایران در این مسیر این است که نظامات بین المللی در چارچوب منافع عمومی و برطرف تبعیض عمل کنند.

    معاون امور بین الملل و سخنگوی شرکت انرژی اتمی گفت: اطلاعات محرمانه فعالیت های هسته ای کشورمان در آژانس انتقال یافته نشده است ولی طبعاً در این باره حساس هستیم.&n

    وی همچنین راجع به دیدار پرسش برانگیز آمانو با هیلی گفت: آقای آمانو در دیدار اخیرش با مقامات کشورمان در پایتخت کشور عزیزمان ایران بعد از ارائه گزارشی از مذاکراتش با موگرینی و مکرون توضیح داده بود که قرار است به ابوظبی و سپس به آمریکا برود تا در مجمع عمومی شرکت ملل متحد صحبت و همزمان با بعضی شخصیت های آمریکایی دیدار کند. کمالوندی افزود: مدیرکل آژانس همچنین توضیح داده بود که در دیدارهایش چه خواهد گفت و تقریباً آنچه که ما شنیدیم موضوعاتی بود که انتظارش را داشتیم. وی راجع به اینکه آیا آمانو به عنوان مدیرکل نهادی مستقل و بین المللی به مقامات کاخ سفید گزارش می دهد گفت: در اینکه مدیر شرکت مهم بین المللی باید بعضی مشورت ها را با کشورهای عضو و نمایندگانشان داشته باشند تردیدی نیست که از این منظر موضوعی عادی است و عجیب نیست.

    سخنگوی شرکت انرژی اتمی افزود: البته اگر آقای آمانو قرار باشد در مذاکراتش مباحث محرمانه را انتقال یافته کند قطعاً اشکال دارد ولی در این سفر و آن طور که قبل از سفرش به مقامات کشورمان توضیح داد که تلاشش این خواهد بود که طرف های متفاوت را متوجه کند که برجام توافقی است که می تواند پایدار و به نفع همه باشد.

    کمالوندی اضافه کرد: بر این اساس اگر آقای آمانو با نشانه تقویت برجام مذاکره کرده باشد، دیدار و مذاکراتش عادی هست. وی همچنین راجع به تأثیر بیانات مکرر آمانو مبنی بر اعمال قویترین نظام راستی آزمایی بر فعالیت های هسته ای کشور عزیزمان ایران و جنبه روانی آن بر افکار عمومی گفت: از دید ما هنگامی که از قویترین راستی آزمایی صحبت می شود مطالبه ما نیز زیاد کردن می یابد. کمالوندی افزود: ما بعضی مقاطع زمانی را در برجام تعریف کردیم به عنوان نمونه بعد از پنج سال قرار است تحریم های تسلیحاتی ما برداشته شود که اکنون دو سال آن گذشته است یا بعد از هشت سال باید جمع بندی نهایی آژانس از فعالیت های هسته ای کشورمان ارائه شود که این می تواند سریعتر انجام شود.

    اطلاعات محرمانه کشور عزیزمان ایران در آژانس درز نکرده است ولی در این باره حساسیم / کمالوندی

    سخنگوی شرکت انرژی اتمی گفت: هنگامی که آژانس اعلام می کند که قویترین نظام راستی آزمایی را در برنامه هسته ای ما اعمال می کند مطالبه ما نیز جهت اینکه جمع بندی نهایی آژانس سریعتر از هشت سال باشد زیاد کردن می یابد بنابر این این وجه عنوان را نیز دستکم نگیریم که بسیار مهم است.

    وی افزود: در دیدارهای متفاوت با آمانو با استناد به اینکه تعداد بازرسی ها و راستی آزمایی در کشورمان در مقایسه با دیگر کشورها زیاد است این مطالبه را از او داشتیم که باید جمع بندی نهایی آژانس سریعتر ارائه شود که این باعث اعلام عادی بودن برنامه هسته ای کشورمان خواهد شد. کمالوندی اضافه کرد: اکنون گزارش های ادواری آژانس راجع به فعالیت های هسته ای کشورمان باید به شورای حکام و شورای امنیت شرکت ملل متحد ارائه شود ولی بعد از ارائه جمع بندی نهایی آژانس، گزارش های ادواری از بین بردن و تحریم ها برداشته می شود.

    معاون امور بین الملل و سخنگوی شرکت انرژی اتمی گفت: اطلاعات محرمانه فعالیت های هسته ای کشورمان در آژانس انتقال یافته نشده است ولی طبعاً در این باره حساس هستیم.&n

    وی ادامه داد: در این چارچوب همه اینها در گرو جمع بندی نهایی آژانس از فعالیت های هسته ای کشورمان و جمع بندی نهایی نیز در گرو همکاری با آژانس است و زمانی که خود آنان چنین موضوعی را اظهار می کنند جهت ما توصیه ای مطلوب تلقی می شود و نباید از آن برداشت منفی کرد. معاون شرکت انرژی اتمی همچنین راجع به تکرار ادعای آمانو مبنی بر ممکن بودن دسترسی آژانس به مراکز نظامی کشورمان گفت: دسترسی ها طبق پروتکل تعریفی دارد و ما در برجام فراتر از پروتکل نپذیرفته ایم. کمالوندی افزود: آنچه در پروتکل آمده این است که دسترسی ها به دو دسته از اماکن می تواند ممکن شود نخست اماکنی که در آن مواد هسته ای باشد و دیگر، فعالیت هایی که در تناوب سوخت باشد ولو بدون مواد مانند ساخت سانتریفیوژها. وی گفت: هنگامی که ما اطمینان کافی داریم که در تأسیسات نظامی مان هیچ مواد و فعالیتی وجود ندارد دلیلی نیست که بخواهند درخواست دسترسی داشته باشند گرچه آنان نیز تاکنون چنین درخواستی نداشته اند.

    کمالوندی افزود: ممکن است طرف برابر فرضی را مطرح کند که تقریباً یک در میلیون نیز قرار نیست اتفاق بیفتد و پیشاپیش جهت موضوعی که قرار نیست اتفاق بیفتد پاسخی منفی از ما بگیرد و آن را به عنوان نشانه ای از نداشتن همکاری و صداقت ما به جامعه جهانی ارائه کند. سخنگوی شرکت انرژی اتمی تاکید کرد: باید مراقب این زیرکی های رسانه ای باشیم بویژه آنکه این صحبت ها مربوط به آمانو نیست بلکه در قالب پرسش هایی منعکس می شود که به طور نمونه رویترز یا ای پی مطرح و او را مجبور می کنند که جمله ای در این باره بگوید. وی افزود: در این عنوان از آقای آمانو می پرسند اگر با چنین وضعی مواجه شوید می خواهید دسترسی داشته باشید؟ با این حال پاسخ آقای آمانو به درستی این بوده که “آنچه جهت ما اهمیت دارد این است که در جاهایی که فعالیت های هسته ای باشد درخواست دسترسی می کنیم”.

    اطلاعات محرمانه کشور عزیزمان ایران در آژانس درز نکرده است ولی در این باره حساسیم / کمالوندی

    کمالوندی گفت: بنابر این نباید پیشاپیش موضوعی را مطرح کنیم که اصلاً قرار نیست اتفاق بیفتد مانند اینکه به فرض یک در میلیون بخواهند اسنادی را ارائه بدهند و بگویند در فلان پادگان فعالیت هسته ای بوده است همچنان که یک بار در گذشته با چنین موضوعی در پارچین مواجه بودیم که پرونده اش بسته و عنوان حل و فصل شد. معاون شرکت انرژی اتمی تاکید کرد: بنابر این این حقه رسانه هایی مانند ای پی و رویترز است که باید خیلی مراقب باشیم لیکن ممکن است باز هم تکرار شود و پرسش مشخص رسانه های داخلی این باید باشد که آیا آژانس درخواستی جهت دسترسی به مراکز نظامی ما داشته است؟ که طبعاً چنین درخواستی نداشته و بعید است چنین درخواستی را بخواهد داشته باشند.

    واژه های کلیدی: آژانس | انرژی | فعالیت | اخبار سیاسی و اجتماعی

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود کتاب لاتین
  • خرید کتاب لاتین
  • خرید مانگا
  • خرید کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • کتاب روانشناسی به انگلیسی
  • کتاب زبان اصلی
  • کتاب خارجی
  • رفتن به نوار ابزار