یک کارشناس تغذیه به شهروندان توصیه کرد که هنگام آلودگی هوا از ترکیبات آنتیاکسیدانی استفاده کنند.
چه غذاهایی هنگام آلودگی هوا مصرف کنیم؟
عبارات مهم : تصویر
دکتر «حسن فرهاد غیبی» در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به ضرورت تغذیه مناسب هنگام آلودگی هوا، اظهار کرد: هوای آلوده حاوی ترکیباتی اکسیدکننده و سمی همانند سرب است و از طرفی بدن همواره به ذراتی که در هوای آلوده وجود دارد تصویر العمل التهابی نشان می دهد، ولی ترکیبات آنتی اکسیدانی از این تصویر العمل ها ممانعت می کند.
چه غذاهایی هنگام آلودگی هوا مصرف کنیم؟
وی ادامه داد: مصرف شیر و لبنیات پرچرب موجب عود بیماری های ریوی در هوای آلوده می شود، چون به علت وجود کلسیم در شیر می تواند به دفع سرب که از طریق آلودگی هوا وارد بدن می شود، کمک کرد.
این کارشناس تغذیه با اشاره به ضرورت مصرف منابع غذایی حاوی ویتامین E و D افزود: ویتامین D3 در جذب کلسیم و تقویت سیستم ایمنی بسیار موثر است.
یک کارشناس تغذیه به شهروندان توصیه کرد که هنگام آلودگی هوا از ترکیبات آنتیاکسیدانی استفاده کنند.
غیبی خاطرنشان کرد: علاوه بر این ویتامین ها، مصرف غذاهایی حاوی آنتی اکسیدان همانند سبزیجاتی دارای برگ سبز و نارنجی جهت مقابله با آلودگی هوا توصیه می شود.
وی هم چنین از شهروندان خواست که در هوای آلوده از هرگونه فعالیت های بدنی و پیاده روی در محیط آزاد پرهیز شود.
واژه های کلیدی: تصویر | تغذیه | کلسیم | آلودگی | ویتامین | آلودگی هوا | اخبار پزشکی