به گزارش مهر، مطالعات نشان داده اند که افراد چاق بین آب معمولی و آب شیرین شده است به مشکل تفکیک قائل می شوند.
چاقی موجب ضعیف شدن حس چشایی می شود
عبارات مهم : محققان
به گزارش مهر، مطالعات نشان داده اند که افراد چاق بین آب معمولی و آب شیرین شده است به مشکل تفکیک قائل می شوند.
«رابین داندو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کُرنل نیویورک، در این باره می گوید: «انجام آزمایش بر روی چندین موش دارای وزن معمولی و دارای اضافه وزن نشان داد که التهاب ناشی از چاقی موجب کم کردن تعداد جوانه های چشایی زبان شده است و مانع از بازسازی آنها می شود.»
چاقی موجب ضعیف شدن حس چشایی می شود
محققان دو گروه از موش ها را که رژیم غذایی یک گروه حاوی ۱۴ درصد چربی و گروه دیگر حاوی ۵۸ درصد چربی بود مورد بررسی قرار دادند. آنها مشاهده کردند موش های که رژیم غذایی پرچرب داشتند در مقایسه با موش های گروه دیگر دارای جوانه های چشایی کمتری بودند.
سلول های حسی در جوانه های چشایی مسئول دریافت طعم های متفاوت هستند و تقریبا هر ۱۰ روز یکبار بازسازی و تجدید می شوند. به نظر می رسد که جوانه های چشایی و سلول های پروژنیتور به آسیب های ناشی از مواد شیمیایی التهابی که در وقت چاق شدن زیاد کردن پیدا می کنند، حساسند؛ درنتیجه به هنگام چاق شدن، شاهد کم کردن سریع جوانه های چشایی هستیم.
به گزارش مهر، مطالعات نشان داده اند که افراد چاق بین آب معمولی و آب شیرین شده است به مشکل تفکیک قائل می شوند.
یکی از مواد شیمیایی التهابی خاص که در هنگام چاق شدن با زیاد کردن روبه رو می شود، TNF-alpha نام دارد که در نقش خبر رسان بین سلول های بدن عمل می کند. محققان در این مطالعه، با دست کاری ژنتیکی موش ها، امکان تولید TNF-alpha را از بین بردند. در این شرایط، کم کردن جوانه های چشایی حتی در وقت زیاد کردن وزن مشاهده نشد.
محققان قصد دارند بررسی کنند که آیا عدم تولید ماده شیمیایی التهابی TNF-alpha می تواند به عملکرد مشابهی در انسان منجر شود
چاقی موجب ضعیف شدن حس چشایی می شود
واژه های کلیدی: محققان | شیمیایی | رژیم غذایی | اخبار پزشکی