بلاگز

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • گت بلاگز اخبار پزشکی مصرف تخم مرغ خطر بیماری قلبی عروقی را زیاد کردن نمی دهد

    تحقیق تازه نشان می دهد خوردن بالغ بر ۱۲ تخم مرغ در هفته فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی عروقی را در افراد مبتلا به دیابت نوع۲ یا پیش دیابت زیاد کردن نمی دهد.

    مصرف تخم مرغ خطر بیماری قلبی عروقی را زیاد کردن نمی دهد

    مصرف تخم مرغ خطر بیماری قلبی عروقی را زیاد کردن نمی دهد

    عبارات مهم : دیابت

    تحقیق تازه نشان می دهد خوردن بالغ بر ۱۲ تخم مرغ در هفته فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی عروقی را در افراد مبتلا به دیابت نوع۲ یا پیش دیابت زیاد کردن نمی دهد.

    به گزارش مهر، درحالیکه تخم مرغ منبع خوب پروتئین و آنتی اکسیدان ها تلقی می شود، دارای میزان بالای کلسترول رژیمی بوده که بین ۱۴۱ تا ۲۳۴ میلی گرم در هر تخم مرغ هست. از آنجائیکه افراد مبتلا به دیابت نوع۲ دارای میزان بالای کلسترول بد LDL (فاکتور پرخطر بیماری قلبی) هستند، بعضی متخصصان توصیه می کنند که این افراد از گنجاندن تخم مرغ در رژیم غذایی ارزش اجتناب نمایند.

    اما محققان مطالعه تازه از دانشگاه سیدنی استرالیا این نظریه را رد می کنند و مصرف بالغ بر ۱۲ تخم مرغ را جهت این افراد بی خطر عنوان می کنند.

    مصرف تخم مرغ خطر بیماری قلبی عروقی را زیاد کردن نمی دهد

    در این مطالعه، ۱۲۸ شرکت کننده مبتلا به دیابت نوع۲ تحت رژیم غذایی با تعداد بالای تخم مرغ (۱۲ تخم مرغ در هفته) یا رژیم غذایی حاوی تعداد کم تخم مرغ (کمتر از ۲ تخم مرغ در هفته) قرار گرفتند.

    دکتر «نیکلاس فولر» سرپرست تیم تحقیق در این باره می گوید: «در هر دو گروه رژیم غذایی چربی سوزی یکسان بود. همچنین تغییرات نامناسبی در فاکتورهای پرخطر قلبی-عروقی در هیچ یک از شرکت کنندگان مشاهده نشد.»

    تحقیق تازه نشان می دهد خوردن بالغ بر ۱۲ تخم مرغ در هفته فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی عروقی را در افراد مبتلا به دیابت نوع۲ یا پیش دیابت زیاد کردن نمی دهد.

    وی در ادامه می افزاید: «نتایج نشان می دهد که مصرف تخم مرغ دارای حداقل تاثیر بر میزان کلسترول در خون شرکت کنندگان بود.»

    تخم مرغ یک ماده غذایی ارزشمند است که حتی یک تخم مرغ آب پز حاوی مقادیر سالم کلسیم، زینک، پروتئین و ویتامین های A، B۵، B۱۲، D، K، E و غیره هست. از آنجائیکه خوردن تخم مرغ باعث ایجاد سیری می شود جهت چربی سوزی توصیه می شود.

    به گفته فولر، «تخم مرغ سرشار از پروتئین و ریزمغذی های است که می تواند به تنظیم مصرف چربی و کربوهیدرات ها، سلامت چشم و قلب، عروق سالم خون و بارداری سالم کمک کند.»

    مصرف تخم مرغ خطر بیماری قلبی عروقی را زیاد کردن نمی دهد

    واژه های کلیدی: دیابت | بیماری | پروتئین | کلسترول | رژیم غذایی | اخبار پزشکی

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود کتاب لاتین
  • خرید کتاب لاتین
  • خرید مانگا
  • خرید کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • کتاب روانشناسی به انگلیسی
  • کتاب زبان اصلی
  • کتاب خارجی
  • رفتن به نوار ابزار