بلاگز

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • گت بلاگز اخبار پزشکی قند خطر سرطان را شدت یافتن می‌کند , سم سفید افسانه نیست

    محققان بلژیکی با انجام یک پژوهش ۹ ساله، موفق به شناسایی مکانیسم تشدیدکننده خطر سرطان با مصرف قند شدند. 

    قند خطر سرطان را شدت یافتن می‌کند , سم سفید افسانه نیست

    سم سفید افسانه نیست؛قند خطر سرطان را شدت یافتن می کند

    عبارات مهم : مطالعه

    محققان بلژیکی با انجام یک پژوهش ۹ ساله، موفق به شناسایی مکانیسم تشدیدکننده خطر سرطان با مصرف قند شدند.

    به گزارش خبرآنلاین به نقل از سیناپرس،تمامی سلول ها در بدن انسان به انرژی نیاز دارند و این انرژی را از قند موجود در موادغذایی که مصرف می کنیم، تأمین می کنند. سلول های سرطانی هم جهت رشد، به قند نیاز دارند، ولی مصرف گلوکز به وسیله آنها بسیار زیاد از سلول های سالم است.

    قند خطر سرطان را شدت یافتن می‌کند , سم سفید افسانه نیست

    این تأثیر که به نام اثر واربورگ (Warburg effect) آشنا می شود، احتمالا با قیمت رشد سریع سلول های سرطانی در ارتباط هست. تعیین این توصیه که آیا اثر واربورگ یک نشانه یا علت بروز سرطان هست، بسیار سخت است.

    پیش بینی می شود که رشد سلول های سرطانی از طریق محروم کردن آنها از قند، متوقف می شود، ولی مسئله اینجاست که روشی جهت قطع دسترسی سلول های سرطانی به قند در عین عرضه آن به سلول های سالم وجود ندارد.

    محققان بلژیکی با انجام یک پژوهش ۹ ساله، موفق به شناسایی مکانیسم تشدیدکننده خطر سرطان با مصرف قند شدند. 

    به همین علت است که مکانیسم بیولوژیکی در بعد زیاد کردن متابولیسم گلوکز حائز اهمیت بوده و می تواند کلید گرسنه نگه داشتن سلول های سرطانی باشد.

    ارتباط بین مصرف قند و سرطان از مدت ها قبل شناسایی شده است هست، ولی نحوه عملکرد آن دقیقا مشخص نیست. مطالعه اخیر، بر تأثیر متابولیکی که بیش از ۹۰ سال از آشنایی و درک آن می گذرد، متمرکز بود.

    یوهان تولاین (Johan Thevelein) محقق ارشد دانشگاه کاتولیک لون (KU Leuven) گفت: در این پژوهش نشان دادیم که چگونه مصرف بیش از اندازه قند به وسیله سلول های سرطانی، منجر به تناوب حیرت انگیز جنبش مداوم رشد و توسعه این سلول ها می شود. بنابراین می توانیم رابطه میان تقویت اثر واربورگ و تهاجمی شدن تومور را توضیح دهیم. این نتایج، پایه ای جهت تحقیقات دقیق تر و متمرکزتر در این حوزه هستند.

    قند خطر سرطان را شدت یافتن می‌کند , سم سفید افسانه نیست

    در این مطالعه از سلول های مخمر استفاده شد و به طور خاص، خانواده ژن Ras – خانواده ای از ژن ها که در تمامی سلول های حیوانی و سلول های سرطانی انسانی وجود دارند – مورد بررسی قرار گرفت. مطالعه جهش های ژن Ras در مخمر، ابزار بسیار مفیدی جهت تحقیقات سرطان است.تولاین تأکید کرد: با بررسی مخمر مشاهده کردیم که تخریب قند از طریق فروکتوز میانگین ۱٫۶- بیوفسفات با فعال شدن پروتئین های Ras مرتبط است که باعث جنبش تکثیر مخمر و سلول های سرطانی می شود.

    محققان براین باورند، مخمر که دارای هجوم غیرمنتظره گلوکز هست، باعث بیش از اندازه فعالیت پروتیئن های Ras شده است و این امکان را جهت سلول ها فراهم می کند تا با سرعت بیشتری رشد کنند.

    محققان بلژیکی با انجام یک پژوهش ۹ ساله، موفق به شناسایی مکانیسم تشدیدکننده خطر سرطان با مصرف قند شدند. 

    تولاین افزود: یافته های این مطالعه جهت شناسایی علت مهم اثر واربورگ کافی نیست و به تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است.

    نتایج این پژوهش در مجله Nature Communications منتشر شد.

    واژه های کلیدی: مطالعه | تحقیقات | شناسایی | اخبار پزشکی

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود کتاب لاتین
  • خرید کتاب لاتین
  • خرید مانگا
  • خرید کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • کتاب روانشناسی به انگلیسی
  • کتاب زبان اصلی
  • کتاب خارجی
  • رفتن به نوار ابزار