محققان دریافته اند میوه های خانواده توت ها که سرشار از آنتی اکسیدان و پلی فنول ها هستند، علاوه بر اصلاح سیستم گوارش و کمک به کم کردن وزن، دارای فواید ضدسرطانی ه
خوردن انواع توت به پیشگیری از سرطان کمک می کند
عبارات مهم : انواع
به گزارش مهر، انواع توت ها دارای رنگدانه های موسوم به آنتوسیانین هستند که عامل رنگ قرمز، آبی و بنفش در این میوه ها است.
محققان دانشگاه فنلاند شرقی دریافتند این رنگدانه موجب زیاد کردن عملکرد آنزیم «سیرتوین ۶» (SIRT۶) در سلول های سرطانی می شود و کنترل این آنزیم می تواند دریچه ای تازه به سوی درمان سرطان بگشاید.
خوردن انواع توت به پیشگیری از سرطان کمک می کند
سیرتوین ها، آنزیم های تنظیم کننده نمایان شدن ژن های هستند که عملکرد سلول ها را از طریق مسیر مهم سیگنال دهی سلولی کنترل می کند.
افزایش سن موجب عوض کردن در عملکرد سیرتوین می شود و این تغییرات در مبتلا شدن به انواع امراض نقش دارند.
محققان دریافته اند میوه های خانواده توت ها که سرشار از آنتی اکسیدان و پلی فنول ها هستند، علاوه بر اصلاح سیستم گوارش و کمک به کم کردن وزن، دارای فواید ضدسرطانی ه
سیرتوین ۶ آنزیم کمتر آشنا شده است ای است که با متابولیسم گلوکز هم مرتبط است.
در مطالعه اخیر، سیانیدین آنتوسیانین جدیدی در انواع توت ها شناسایی شده است است.
«مینا رهنستو ریلا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «جالب ترین نتیجه های تحقیق ما مربوط به سیانیدین هست، آنتوسیانینی که به طور گسترده در بلوبری، انگور فرنگی سیاه، و لینگوبری یافت می شود.»
خوردن انواع توت به پیشگیری از سرطان کمک می کند
سیانیدین موجب زیاد کردن میزان آنزیم SIRT۶ در سلول های سرطانی کلورکتال (راست روده) انسان شد و همچنین مشخص شد موجب کم کردن نمایان شدن ژن های سرطانی Twist۱ و GLUT۱ و بعلاوه زیاد کردن نمایان شدن ژن عامل توقف تومور FoXO۳ در سلول ها می شود.
یافته ها نشان می دهد آنتوسیانین ها موجب زیاد کردن فعالیت SIRT۶ می شود که در عامل بیماری زای سرطان نقش دارند.
محققان دریافته اند میوه های خانواده توت ها که سرشار از آنتی اکسیدان و پلی فنول ها هستند، علاوه بر اصلاح سیستم گوارش و کمک به کم کردن وزن، دارای فواید ضدسرطانی ه
یافته های این مطالعه می تواند نقش مهمی در تولید داروهای تازه جهت تنظیم عملکرد SIRT۶ ایفاء کنند.
واژه های کلیدی: انواع | درمان سرطان | پیشگیری از سرطان | اخبار پزشکی