بلاگز

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • گت بلاگز اخبار اقتصادی و بازرگانی تورم مسکن در ۶ نوع متراژ

     ثبت بیشترین تورم مسکن جهت واحدهای ۱۰۰ تا ۱۵۰ مترمربع   کاهش ۴/ ۳ درصدی سهم آپارتمان‌های پرتقاضا در معاملات

    تورم مسکن در ۶ نوع متراژ

    تورم مسکن در ۶ نوع متراژ

    عبارات مهم : بازار

    ثبت بیشترین تورم مسکن جهت واحدهای ۱۰۰ تا ۱۵۰ مترمربع

    کم کردن ۴/ ۳ درصدی سهم آپارتمان های پرتقاضا در معاملات

    به گزارش دنیای اقتصاد؛تورم مسکن در ۶ گروه متراژی اعلام شد. تغییرات نقطه ای قیمت آپارتمان های دارای مساحت متفاوت در بهمن امسال حاکی است بیشترین رشد قیمت با قیمت معادل ۲۸ درصد جهت گروه واحدهای ۱۰۰ تا ۱۵۰ مترمربع به ثبت رسیده؛ به طوری که میزان زیاد کردن قیمت در گروه میان متراژ ها – منزل های با مساحت ۵۰ تا ۱۰۰ مترمربع که همواره واحدهای پرتقاضا به حساب می آید- ۳ واحد درصد کمتر و معادل ۲۵ درصد بوده هست. این آمار در کنار تغییرات محسوس «سهم» گروه های متراژی از کل معاملات، شیفت اضطراری تقاضا به واحدهای بزرگ را نشان می دهد.

    تورم مسکن در ۶ نوع متراژ

    کارنامه زمستانی بازار مسکن درحالی از بروز تغییرات محسوس در حجم معاملات خرید و فروش آپارتمان هایی با مساحت های مختلف(آپارتمان های ریزمتراژ، میان متراژ و بزرگ متراژ) حکایت دارد که در عین حال حاوی یک خبر از اوضاع تورم ملکی در ۶ گروه متراژی هست. به گزارش «دنیای اقتصاد»، عملکرد بازار معاملات مسکن در بهمن ماه امسال، نشان می دهد زمستان امسال، سهم معاملات خرید واحدهای مسکونی «بزرگ متراژ» در حالی از کل معاملات خرید مسکن زیاد کردن یافت که در این میان سهم خرید آپارتمان های واقع در کانون تقاضا-واحدهای مسکونی میان متراژ-به طور محسوس کم کردن پیدا کرد. این در حالی است که از میان ۶ گروه متری آپارتمان های معامله شده است در بازار مسکن، بهمن ماه امسال بیشترین تورم مسکن جهت واحدهای ۱۰۰ تا ۱۵۰ مترمربعی به ثبت رسید.

    آخرین آمارهای موجود درخصوص توزیع معاملات خرید وفروش مسکن در طبقات متفاوت متراژی که مربوط به بهمن ماه امسال می شود حاکی است تغییرات نقطه ای و ماهانه حجم معاملات مسکن در سه گروه متری آپارتمان های ریزمتراژ(کمتر از ۵۰ مترمربع)، میان متراژ(۵۰ تا ۱۰۰ مترمربع) و بزرگ متراژ(بیش از ۱۱۰ مترمربع)، با یکدیگر هم جهت هستند. بهمن ماه امسال، سهم آپارتمان های مسکونی ریزمتراژ(واحدهای مسکونی تا ۵۰ مترمربع) از کل معاملات مسکن شهر تهران، در مقایسه با بهمن ماه سال قبل، به ۹/ ۹ درصد رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴/ ۰ واحد درصد زیاد کردن یافته هست؛ بهمن پارسال، سهم این گروه، از کل معاملات انجام شده است ۵/ ۹ درصد بود که این عوض کردن نشان دهنده رشد جزئی حجم معاملات خرید واحدهای مسکونی ریزمتراژ از سوی خریداران مسکن است.

     ثبت بیشترین تورم مسکن جهت واحدهای ۱۰۰ تا ۱۵۰ مترمربع   کاهش ۴/ ۳ درصدی سهم آپارتمان‌های پرتقاضا در معاملات

    سهم خرید آپارتمان های میان متراژ(واحدهای ۵۰ تا ۱۰۰ مترمربعی) نیز در حالی بهمن ماه امسال به ۴/ ۵۸ درصد رسید که این سهم در بهمن ماه سال گذشته ۴/ ۳ واحد درصد زیاد یعنی معادل ۸/ ۶۱ درصد بوده هست؛ با این حال بهمن ماه امسال، سهم خرید واحدهای مسکونی ۱۰۰ متر به بالا، از ۷/ ۲۸ درصد در بهمن ماه سال گذشته به ۷/ ۳۱ درصد زیاد کردن یافت که نشان دهنده تقویت ۳ واحد درصدی سهم آپارتمان های بزرگ متراژ در معاملات مسکن شهر پایتخت کشور عزیزمان ایران در مقایسه با سایر گروه های متراژی آپارتمان های معامله شده است هست. تغییرات ماهانه حجم معاملات مسکن به لحاظ گروه های متری واحدهای مسکونی معامله شده است در بازار مسکن شهر پایتخت کشور عزیزمان ایران نیز در جهتی هماهنگ با تغییرات نقطه ای سهم ها قرار دارد.

    بهمن ماه امسال سهم خرید واحدهای مسکونی تا ۵۰ مترمربع به عنوان واحدهای ریزمتراژ در بازار مسکن شهر پایتخت کشور عزیزمان ایران با ۸/ ۰ واحد درصد زیاد کردن از ۱/ ۹ درصد در دی ماه امسال به ۹/ ۹ درصد رسید؛ همچنین سهم خرید آپارتمان های بزرگ متراژ(۱۰۰ متر به بالا)با ۵/ ۱ واحد درصد زیاد کردن از ۶/ ۲۳ درصد در دی ماه به ۱/ ۲۵ درصد رسید؛ این در حالی است که تغییرات ماهانه حجم معاملات مسکن نشان دهنده «کاهش» سهم واحدهای «میان متراژ» هست؛ در دی ماه، واحدهای مسکونی ۵۰ تا ۱۰۰ مترمربعی ۵/ ۶۰ درصد از حجم کل معاملات مسکن را به خود تخصیص داده شده است دادند؛ ولی سهم خرید این آپارتمان ها در بهمن ماه با ۲ واحد درصد کم کردن به ۵/ ۵۸ درصد رسید. بررسی های «دنیای اقتصاد» درخصوص دلایل ایجاد این عوض کردن عمده در سهم گروه های متراژی حاکی است زیاد کردن محسوس سهم بزرگ متراژ ها در برابر کم کردن سهم میان متراژ ها در معاملات خرید مسکن دست کم ۴ علت عمده دارد. در واقع چهار علت جهت اوضاع موجود به لحاظ «سهم متراژهای متفاوت در معاملات مسکن» مطرح است.

    این تغییرات در عین حال حداقل حاوی یک خبر مهم جهت سرمایه گذاری ساختمانی از بابت «معرفی کانون تقاضای مسکن در سال آینده» جهت سرمایه گذاری های تازه نیز هست؛ تغییرات ایجاد شده است در بازار معاملات مسکن به جهت مساحت آپارتمان های مورد تقاضا این سیگنال را به بازار عرضه منعکس می کند که تقاضای غالب در سال آینده، از سمت عرضه مسکن چه گروه های متری از آپارتمان های مسکونی را مطالبه می کند؛ همچنین کارنامه زمستانی بازار معاملات مسکن به جهت حجم معاملات انجام شده است در گروه های متری متفاوت آپارتمان ها مشخص می کند بازار مسکن در کدام گروه های متری دچار کمبود عرضه هست. در واقع این تغییرات به نوعی «راهنمای عرضه مسکن» جهت سرمایه گذاران ساختمانی محسوب می شود که به آنها در جهت گیری درست سرمایه گذاری های آتی در این بازار کمک می کند.

    تورم مسکن در ۶ نوع متراژ

    اولین علت درخصوص اینکه آیا در برابر کم کردن محسوس سهم آپارتمان های میان متراژ در بهمن ماه امسال سهم معاملات خرید آپارتمان های بزرگ متراژ به میزان قابل توجهی زیاد کردن یافته حاکی هست؛ «کمبود عرضه واحدهای مسکونی میان متراژ در بازار زمستانی مسکن»، به عنوان منزل های پرتقاضا، موجب شده است درحالی که عمده تقاضای مسکن جهت خرید این واحدها است به جهت کمبود عرضه، بخشی از تقاضای مصرفی به اجبار به خرید واحدهای مسکونی بزرگ متراژ و در عین حال با عمر بنای زیاد یا واقع در محلات ارزان تر شهر متمایل شوند؛ در واقع کمبود عرضه میان متراژ ها از بااهمیت ترین دلایل زیاد کردن سهم بزرگ متراژ های مصرفی در برابر کم کردن سهم فروش واحدهای مسکونی میانگین متراژ هست. زیاد کردن سهم خرید واحدهای مسکونی بزرگ متراژ(واحدهای مسکونی با مساحت بیش از ۱۰۰ مترمربع)بیش از آنکه ناشی از میل به خریداران به خرید آپارتمان های بزرگ تر باشد، از جبر بازار(کمبود عرضه واحدهای مسکونی زیر ۱۰۰ متر) نشات می گیرد. آمار عرضه مسکن تکمیل شده است به بازار املاک پایتخت کشور عزیزمان ایران نشان می دهد حدود ۴۰ درصد از واحدهای نوساز مساحت زیر ۱۰۰ مترمربع دارند درحالی که نزدیک به ۷۰ درصد معاملات خرید به این گروه از آپارتما ن ها تخصیص داده شده است دارد؛ بنابراین سهم این واحدها در عرضه ۹۷ باید زیاد کردن یابد.

    در تشریح دومین علت رشد محسوس فروش بزرگ متراژها، «سرایت تدریجی رونق به بازار واحدهای بزرگ متراژ» نیز مطرح هست. همزمان با وقوع رونق در بازار مسکن، هر چند دمای معاملات مصرفی بالاتر از دمای معاملات در بازار واحدهای مسکونی بزرگ متراژ است ولی به واسطه رونق ایجاد شده، حضور دهک های بالاتر درآمدی در بازار خرید مسکن نیز منجر به زیاد کردن حجم فروش آپارتمان های بزرگ شده است هست. در واقع همزمان با بروز رونق در بازار معاملات واحدهای مسکونی مصرفی، دهک های بالاتر نیز عزم خود را جهت خرید مسکن تقویت کرده اند که این عنوان منجر به زیاد کردن حجم و سهم معاملات خرید آپارتمان های بزرگ متراژ شده است است.

     ثبت بیشترین تورم مسکن جهت واحدهای ۱۰۰ تا ۱۵۰ مترمربع   کاهش ۴/ ۳ درصدی سهم آپارتمان‌های پرتقاضا در معاملات

    سومین علت در شکل گیری عوض کردن ایجاد شده است در بازار معاملات مسکن شهر پایتخت کشور عزیزمان ایران از زاویه مشخصات متری آپارتمان های معامله شده، در واقع پاسخی به این پرسش است که آیا زمستان امسال سهم واحدهای مسکونی ریزمتراژ به صورت خفیف زیاد کردن یافت؟ این درحالی است که این انتظار وجود داشت با ورود منزل اولی های مشمول دریافت وام یکم به بازار معاملات مسکن سهم این واحدها به نحوه چشم گیری زیاد کردن یابد!افزایش خفیف سهم ریزمتراژ ها از کل معاملات انجام شده است در شهر پایتخت کشور عزیزمان ایران در زمستان جاری در واقع منجر به بروز یک سو ءبرداشت درخصوص عدم حضور منزل اولی ها در بازار خرید آپارتمان علی رغم انتظار موجود شده است است.

    اما بررسی های کارشناسی درخصوص دلایل این عنوان حاکی است از آنجا که سقف تسهیلات خرید مسکن جهت منزل اولی ها نسبت به سال های گذشته تقویت شده است است و این عنوان منجر به اصلاح و ارتقای کیفیت خرید مسکن جهت این گروه از متقاضیان شده است هست، در نتیجه تقاضای مصرفی برخوردار از وام ۱۸۰ میلیون تومانی زوجین منزل اولی که با اضافه شدن مبلغ ۸۰ میلیون تومان سپرده گذاری شده است در نهایت به ۲۶۰ میلیون تومان پول نقد جهت خرید مسکن تبدیل می شود، اولویت خرید خود را آپارتمان های میان متراژ قرار داده است و تا حد ممکن تلاش می کنند واحدی بزرگتر از ۵۰ مترمربع خریداری کنند؛ در واقع با این میزان قدرت خرید طبیعی است که اولویت خریداران آپارتمان های ریزمتراژ با مساحت کمتر از ۵۰ مترمربع نباشد؛ هرچند بازار این گروه از معاملات همواره مورد توجه گروه های کم درآمد یا کم جمعیت(خانوارهای یک نفره) هست. به این ترتیب یکی از مشخصات دوره رونق فعلی، «کاهش میل به به خرید آپارتمان های ریزمتراژ از سوی گروه غالب تقاضا» هست؛ ضمن اینکه طی سال های اخیر عرضه تازه آپارتمان های با مساحت کمتر از ۵۰ مترمربع به علت «ضوابط طرح تفصیلی شهر تهران» به شدت «کاهش» یافته است.

    تورم مسکن در ۶ نوع متراژ

    تغییرات قیمت مسکن در گروه های متراژی

    بازار معاملات مسکن شهر پایتخت کشور عزیزمان ایران در حالی زمستان امسال با یک عوض کردن عمده از ناحیه متراژ آپارتمان های خریداری شده است از سوی متقاضیان مواجه شده است است که این تغییرات علاوه بر آنکه کیفیت و جنس خریدها در بازار معاملات مسکن از زاویه سهم متراژ های متفاوت از کل آپارتمان های معامله شده است را تحت تاثیر قرار داده هست، از یک زاویه دیگر نشان دهنده بروز اثری متفاوت بر قیمت رشد قیمت مسکن است.

    دفتر برنامه ریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه وشهرسازی جهت نخستین بار تغییرات نقطه ای قیمت مسکن در پایتخت کشور عزیزمان ایران در ماه بهمن را در ۶ گروه متراژی آپارتمان های فروخته شده است اعلام کرده هست. نتیجه های این بررسی حاکی است بهمن ماه امسال، بیشترین رشد قیمت مسکن در شهر پایتخت کشور عزیزمان ایران در گروه آپارتمان های ۱۰۰ تا ۱۵۰ مترمربع و معادل ۲۸ درصد بوده هست. بررسی های به عمل آمده درخصوص تورم مسکن در شش گروه متراژی نشان می دهد میانگین قیمت مسکن در شهر پایتخت کشور عزیزمان ایران جهت کل معاملات در بهمن ماه امسال نسبت به بهمن سال گذشته ۵/ ۲۰ درصد زیاد کردن یافت ولی میزان رشد در گروه های مساحتی متفاوت ارقام متفاوتی بوده هست.

    بنا بر اعلام دفتر اقتصاد مسکن، واحدهای مسکونی ۵۰ تا ۸۰ مترمربع بعد از واحدهای ۱۰۰ تا ۱۵۰ مترمربعی بیشترین رشد قیمت را نسبت به بهمن ماه سال گذشته تجربه کرده اند؛ تورم مسکن در این گروه متراژی ۲۵ درصد بوده هست؛ بررسی های کارشناسی نشان می دهد هم اکنون حدود ۴۰ درصد از حجم کل معاملات خرید و فروش مسکن در گروه متری آپارتمان های ۵۰ تا ۸۰ مترمربعی انجام می شود و در واقع این گروه متراژی پرتقاضاترین آپارتمان ها و کانون تقاضای مصرفی مسکن محسوب می شوند؛ بنابراین تورم ۲۵ درصدی در این گروه به علت تقاضای زیاد و کمبود عرضه رخ داده است.

    کمترین تورم مسکن در میان شش گروه متراژی آپارتمان های معامله شده است در بازار زمستانی مسکن مربوط به آپارتمان های با مساحت ۲۰۰ مترمربع به اوج بوده هست؛ آپارتمان های ۲۰۰ مترمربعی به اوج که گروه لوکس متراژ محسوب می شود، بهمن ماه امسال تنها ۱۰ درصد نسبت به بهمن ماه سال گذشته رشد قیمت داشته اند که این عنوان نشان می دهد بازار آپارتمان های لوکس همچنان با فراوانی عرضه در مقایسه با حجم تقاضای موجود جهت خرید این واحدها مواجه اند؛ همچنین علی رغم بعضی تصورها که آپارتمان های لوکس را واحدهای مسکونی با زیربنای بیش از ۱۰۰ مترمربع توصیف می کنند، اوضاع موجود بازار مسکن نشان می دهد آپارتمان های لوکس در اوضاع فعلی بازار مساحت بیش از ۲۰۰ مترمربع هست. توصیه مهمی که در این زمینه وجود دارد این است که آیا با وجود آنکه انتظار می رفت بیشترین رشد قیمت در واحدهای مسکونی میان متراژ که کانون مهم تقاضای خرید مسکن و پرتقاضاترین گروه متری آپارتمان ها هستند، مشاهده شود، بیشترین تورم مسکن زمستان امسال در واحدهای مسکونی ۱۰۰ تا ۱۵۰ مترمربعی تجربه شد؟

    بررسی ها نشان می دهد نخستین و بااهمیت ترین علت این عنوان تصویر العمل هوشمندانه تقاضای مصرفی به تورم ماه های اخیر در واحدهای میان متراژ بوده است که باعث شیفت بخشی از این گروه خریداران به واحدهای ۱۰۰ تا ۱۵۰ متری شد. این حرکت، موجب شده است که این گروه متری از آپارتمان های معامله شده است در بازار تورم بیشتری را تجربه کنند؛ علت دوم این عنوان می تواند به این مساله مربوط شود که حجم تقاضا جهت خرید این آپارتمان ها در محله هایی زیاد کردن یافته است که الزاما محل رسوب واحدهای مسکونی بزرگ متراژ نبوده اند. دفتر اقتصاد مسکن همچنین قیمت رشد قیمت آپارتمان های مسکونی با مساحت کمتر از ۵۰ مترمربع در شهر پایتخت کشور عزیزمان ایران در بهمن ماه امسال در مقایسه با بهمن سال گذشته را ۲۱ درصد، آپارتمان های ۸۰ تا ۱۰۰ مترمربعی را ۲۱ درصد و آپارتمان های ۱۵۰ تا ۲۰۰ مترمربعی را ۱۸ درصد اعلام کرده است.

    واژه های کلیدی: بازار | آپارتمان | اخبار اقتصادی و بازرگانی

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود کتاب لاتین
  • خرید کتاب لاتین
  • خرید مانگا
  • خرید کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • کتاب روانشناسی به انگلیسی
  • کتاب زبان اصلی
  • کتاب خارجی
  • رفتن به نوار ابزار