بلاگز

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • گت بلاگز اخبار فرهنگی و هنری بازیگرانی که می‌خوانند و خواننده هایی که بازی می‌کنند

    همه ما خواننده ایم. تعجب نکنید. به جای تعجب کردن یک نگاهی به دورهمی های خانوادگی یا دورهمی های دوستانه بیاندازید که هنگامی که بزم گرم می شود چطور به نوبت زیر آو

    بازیگرانی که می‌خوانند و خواننده هایی که بازی می‌کنند

    بازیگرانی که می خوانند و خواننده هایی که بازی می کنند

    عبارات مهم : آلبوم

    همه ما خواننده ایم. تعجب نکنید. به جای تعجب کردن یک نگاهی به دورهمی های خانوادگی یا دورهمی های دوستانه بیاندازید که هنگامی که بزم گرم می شود چطور به نوبت زیر آواز می زنیم به خصوص اگر یک سازی، گیتاری، سه تاری، چیزی هم در میان باشد که زیاد جهت آواز خواندن ترغیب مان کند.

    به گزارش ماهنامه دیده بان، همه ما خواننده ایم. تعجب نکنید. به جای تعجب کردن یک نگاهی به دورهمی های خانوادگی یا دورهمی های دوستانه بیاندازید که هنگامی که بزم گرم می شود چطور به نوبت زیر آواز می زنیم به خصوص اگر یک سازی، گیتاری، سه تاری، چیزی هم در میان باشد که زیاد جهت آواز خواندن ترغیب مان کند. حتی آنها که تا به حال در جمع نخوانده اند در تنهایی و خلوت پشت فرمان یا نهایتا موقع حمام کردن بارها مچ خودشان را در حال آواز خواندن گرفته اند.

    اساسا میل و وسوسه به آواز خواندن قابل انکار نیست به خصوص اگر ته صدایی هم در کار باشد و مخاطبی که جهت شنیدن این ته صدا اعلام آمادگی کرده باشد. خلاصه همه مردم به آواز خواندن علاقه دارند و بازیگرها هم که جدا از مردم نیستند.

    پس آنها هم به عنوان بخشی از مردم بدشان نمی آید حنجره خودشان را جهت ساز و آواز یک تستی بزنند. در این میان کار بعضی ها می گیرد و خوانندگی هم به هنرهای ارزش اضافه می شود. بعضی دیگر هم مسیر برعکس را طی می کنند و بعد از خوانندگی به علاقه بازیگری می رسند. در این مطلب به هر دو دسته ای که ذکرشان رفت پرداخته شده است است.

    حامد بهداد

    حامد بهداد اینجا، حامد بهداد آنجا، حامد بهداد همه جا.بازیگر محبوب جوان ها که با یاغی گری و عصبی بازی دل خیلی ها را به خصوص در نخستین سال های بازیگری اش برده بود، دستی هم در خوانندگی دارد. دستی که هر بار از یک آستین بیرون می آید.

    یک بار تیتراژ نهایی یک سریال تلویزیونی را اجرا می کند و بار دیگر در متن سریال دندون طلا بارها و بارها می زند زیر آواز. یک بار در فیلم «آن شب اتفاق افتاد» نقش خواننده مجالس را بازی می کند و یک بار در فیلم «گربه های ایرانی…» در حین این که جهت بهمن قبادی دنبال خواننده های زیرزمینی می گردد، خودش هم بالاخره یک جایی می زند زیر آواز خراسونی!

    بهداد در قامت خواننده چند تک موزیک به شکل انفرادی منتشر کرده و البته در چند کنسرت گروهی هم شرکت داشته هست. کنسرت هایی که اغلب آنها در همراهی با گروه «دارکوب» جهت بهداد شکل می گیرند. او سابقه همراهی در یکی از موزیک های رضا یزدانی را هم دارد و خلاصه در اشکال متفاوت خوانندگی را تجربه کرده است.

    بهداد این روزها مشغول بازی در یک تئاتر است و اگر در این تئاتر هم یکباره تصمیم گرفت زیر آواز بزند اصلا نباید تعجب کرد چون توانایی این کار را دارد. او را در این شب ها در نمایش «شرق دور، شرق نزدیک» به کارگردانی حمیدرضا نعیمی می توان پیدا کرد، نمایشی که در پردیس تازه تاسیس شهرزاد روی صحنه می رود.

    رضا یزدانی

    پای این خواننده پرطرفدار را نخستین بار مسعود کیمیایی به سینما باز کرد. کیمیایی می گوید هنگامی که نخستین بار صدای رضا یزدانی را شنیده احساس کرده این همان صدایی است که می تواند فریاد نسل جوان امروز باشد. بعد بسیار مشتاق شده است تا این صدا را در فیلم هایش داشته باشد و چه بهتر از این که صدا را به همراه صاحبش وارد فیلم ها کند. بنابراین رضا یزدانی نخستین بار در صحنه ای از فیلم «حکم» حاضر می شود و در کافه ای که پاتوق بدمن های کله گنده فیلم است آواز می خواند.

    بازیگرانی که می‌خوانند و خواننده هایی که بازی می‌کنند

    او جهت تیتراژ نهایی فیلم هم موزیک معروف لاله زارش را اجرا می کند، البته با ترانه جدیدی که متناسب با فیلم نوشته شده است است: «از لاله زار که می گذرم، زخمی تر از ترانه ام/ تشنه محکومیت به حکم باعشق ام/ از لاله زار که می گذرم، حسرت گولّه با منه! هنگامی که که دست تو می خواد، تیر خلاص رو بزنه…» یزدانی بعدها در ۳ فیلم بعدی استاد یعنی «رئیس»، «محاکمه در خیابان» و «متروپل» هم ترانه خواند ولی بازیگری برایش از فیلم «طهران، تهران» جدی شد.

    بعد از آن در «بوی گندم» هم بازی کرد تا اینکه بالاخره به «تیک آف» رسید و عالی ترین بازی اش را در این فیلم به نمایش گذاشت. در «تیک آف»، رضا یزدانی روبروی مصطفی زمانی و پگاه آهنگرانی یکی از نقش های مهم فیلم را به خوبی ایفا کرد و ترانه «تیک آف» را هم با آهنگسازی محسن شریفیان اجرا کرد که یکی از عالی ترین آثار او تا امروز بوده هست. «من جهت کسی جز تو، شهرُ زیر و رو نکردم/ به چی باید می رسیدم؟ هنگامی که آرزو نکردم!»

    محمدرضا هدایتی

    هدایتی از همه بازیگرهایی که تا الان اسم بردیم خواننده تر هست. هدایتی از هنگامی که با مجموعه «ببخشید شما» همکاری اش را با مهران مدیری شروع کرد کم کم به عنوان بازیگر طنزهای تلویزیونی به شهرت رسید. ولی او قبل تر از اینها در زمینه موسیقی آموزش دیده و منتظر فرصتی بود تا استعدادهایش را در این زمینه بروز بدهد.

    بعدها این وقت را پیدا کرد و کم کم در خوانندگی هم آن قدر فعال شد که حالا دیگر شهرتش در این رشته هم دست کمی از بازیگری ندارد. این روزها نام محمدرضا هدایتی را اگر در موتور گوگل جستجو کنید بعد از نخستین صفحه که مربوط به ویکی پدیای اوست بلافاصله به لینک هایی جهت دانلود موزیک های تازه او می رسید نه اخبار و تصویر هایی در مورد فعالیت های بازیگری اش.

    از هدایتی تا امروز دو آلبوم رسمی به نام های «برگ و باد» و «ماه می خنده» به همراه چندین و چند تک موزیک انتشار یافته که با اقبال عمومی و استقبال مخاطبان هم روبرو شده است است تا حدی که کنسرت های این هنرمند از جمله کنسرت های شلوغ و پرطرفدار در مارکت موسیقی پاپ محسوب می شوند.

    آهنگ های «دلگیرم از تو» و «من با تو آرومم» هدایتی یکی از پرطرفدارترین موزیک های پاپ سال های اخیر بوده و بارها و بارها در شبکه ها و سایت های مجازی لود شده است هست. او علاوه بر تمام این فعالیت ها، صداپیشگی عروسک ها را در برنامه «کلاه قرمزی و پسرخاله» هم مثل تمام این سال ها ادامه می دهد. البته اگر این برنامه ساخته شود و در دام کج سلیقگی مسئولان تلویزیون گیر نیفتد.

    رضا رویگری

    رضا رویگری بازیگر را که همه می شناسند. از بازی در فیلم های سینمایی دهه ۶۰ و ۷۰ گرفته تا کم کاری در سینما و بازی در سریال های تلویزیونی، او را به یکی از مشهور های این حوزه تبدیل کرده هست. به خصوص بازی در سریال های تاریخی طی چند سال اخیر جایگاه خاصی به این بازیگر قدیمی بخشیده است ولی رویگری خواننده را شاید مخاطبان هنر کمتر به جا بیاورند. او خواننده سرود معروف «الله الله» بود که در سال های اول انقلاب اجرا شد و یکی از معروف ترین سرودهای انقلابی در تاریخ کشور عزیزمان ایران محسوب می شود.

    همه ما خواننده ایم. تعجب نکنید. به جای تعجب کردن یک نگاهی به دورهمی های خانوادگی یا دورهمی های دوستانه بیاندازید که هنگامی که بزم گرم می شود چطور به نوبت زیر آو

    شعر «ایران کشور عزیزمان ایران ایران/ خون و فوت و عصیان» با صدای او تا سال های سال یکی از آشناترین شعرهای جهت نسلی خواهد بود که سال های انقلاب را از نزدیک لمس کردند. رویگری سال ۱۳۶۸ در فیلم «دخترم سحر» به کارگردانی مجید قاری زاده علاوه بر بازیگری چند سرود هم اجرا کرد که این یکی از نخستین تجربه های خوانندگی در سینمای کشور عزیزمان ایران در سال های بعد از انقلاب بود. از رضا رویگری در جایگاه خواننده تاکنون ۳ آلبوم موسیقی با نام های «از علاقه گفتن»، «غوغا» و «کازابلانکا» انتشار یافته است.

    رسول نجفیان

    جوان های امروز شاید کمتر او را به یاد بیاورند چون در سال های اخیر هم از بازیگری فاصله گرفته و هم از خوانندگی ولی پیش ترها در هر دو حوزه آنقدر پر کار بود که هر جا نگاه می کردیم او را می دیدیم و البته کارهای دلنشینی هم در هر دو حوزه بازیگری و خوانندگی داشت. حتی بعضی از کارهای او به «کالت» تبدیل شدند، آن قدر که تا مدت ها هر کسی از دار دنیا می رفت مراسم عزاداری او فقط با صدای نجفیان و شعر «عجب رسمیه…» رسمی می شد.

    نجفیان در بازیگری هم کارهای ماندگار و دلنشینی از خود به جا گذاشت از جمله حضور پررنگش در سریال آپارتمان و البته بازی دلنشینش در نمایش «عشق آباد»، به خصوص در صحنه معروفی که همراه با پرویز پرستویی صحنه تئاتر شهر را مستانه طی می کردند. او دستی هم به ساز دارد و می تواند آوازهای محزونش را با نوای سه تار خود همراهی کند. خوانندگی رسول نجفیان زیاد شکل و شمایل نوجه خوانی دارد و او با تکیه بر این توانایی اش یک آلبوم عاشورایی هم با اشعاری مذهبی منتشر کرده هست. ای کاش او را پرکارتر از اینها ببینیم؛ البته در همان بازیگری و خوانندگی، نه در اجرای برنامه های تلویزیونی که زیاد به سبک کاری او نمی آید.

    امیرحسین مدرس

    نام مدرس هم از پرونده بازیگر – مجری های مستقیما به پرونده بازیگر – خواننده ها انتقال یافته شده است هست. اگرچه او نه در خوانندگی آن قدرها پر سروصدا بوده و نه در بازیگری، ولی کم سروصدا بودن او به معنای عدم موفقیتش نیست. اساسا مدرس از آن دسته هنرمندانی است که کیفیت را در کارش به کمیت ترجیح داده و در تمام این سال ها بدون تبلیغات زیاد و راه انداختن

    بازیگرانی که می‌خوانند و خواننده هایی که بازی می‌کنند

    مدرس، کار موسیقی را خیلی جدی شروع کرده هست. او ابتدا ردیف های آواز مقدماتی را گذرانده و سپس دوره تکمیلی و عالی را نزد مرحوم استاد رضوی سروستانی به آخر رسانده هست. او تیتراژ سریال های تلویزیونی «خوش نشین ها»، «زن بابا»، «ترانه مادری» و «فرات» را خوانده و نخستین آلبومش با نام «ماه نی» هم بازخوانی نوحه های قدیمی و فراموش شده است ایرانی بوده هست. او در آخرین آلبوم موسیقی اش با نام «خورشید» هم با امین تارخ همکاری کرده است.

    بهرام رادان

    یک آلبوم موسیقی به نام «روی دیگر» انتشار داده است و بعد از آن دیگر از خوانندگی دست برداشت. بهرام رادان اوایل به عنوان یکی از خیل جوان های خوش صورت و چشم رنگی به سینما آمد و در فیلم های بدنه به بازی پرداخت ولی به مرور پایش به فیلم های هنری باز شد و نقش های با ارزش تری بازی کرد. بهروز افخمی با فیلم «گاوخونی» نخستین کارگردانی بود که پای رادان را به فیلم هایی با عیار اوج باز کرد. شاید رادان توقع داشت در خوانندگی هم مثل بازیگری به مرور اوج بگیرد و جایگاه بهتری پیدا کند. شاید هم صرفا از سر تفنن یک آلبوم منتشر کرده و بعد از آن شخصا علاقه ای به ادامه این مسیر نداشته هست. کسی چه می داند!

    مهران مدیری

    در پرونده بازیگر – خواننده ها نمی توان از کنار نام او عبور کرد. اگر پرونده کارگردان ها را هم باز کنیم باید از او نام ببریم و شاید اگر به سراغ پرونده ثروتمندترین مردان کشور عزیزمان ایران هم برویم باز مهران مدیری یک جایی در آن گوشه ها جهت خودش پیدا کند! صدای مهران مدیری نخستین بار با آلبوم «از روی سادگی» شنیده شد.

    همه ما خواننده ایم. تعجب نکنید. به جای تعجب کردن یک نگاهی به دورهمی های خانوادگی یا دورهمی های دوستانه بیاندازید که هنگامی که بزم گرم می شود چطور به نوبت زیر آو

    آلبومی که با سروصدا و تبلیغات زیاد و با قیمتی که در وقت خودش گران تر از سایر آلبوم های موسیقی بود به بازار آمد. همه کسانی که کنجکاو بودند صدای کمدی ساز محبوب ارزش را جهت نخستین بار به عنوان خواننده بشنوند، این آلبوم را با قیمت بالایش خریداری کردند و اغلب ارزش هم پشیمان نشدند.

    مدیری خواننده، بعدها چند تیتراژ جهت برنامه های تلویزیونی و فیلم های سینمایی خواند که «شب های برره»، «باغ مظفر»، «قهوه تلخ» و فیلم «هم نقس» بااهمیت ترین آنها بودند. او در همکاری با گروه دارکوب هم چند ترانه را اجرا کرد و البته خواندن در کنسرت هم از تجربه هایی بود که از دستش در نرفت.

    فتحعلی اویسی

    آن اوایل هنگامی که در سریال های طنز تلویزیون زیر آواز می زد کسی فکر نمی کرد خوانندگی برایش جدی تر از این حرف ها باشد. همه فکر می کردند فتحعلی اویسی هنگامی که در نقش پیرمردهای بامزه و بذله گو ظاهر می شود طبعا مثل همه آنها باید دستی هم در آواز خواندن داشته باشد و به همین خاطر است که هر از گاهی صدایش را گرم می کند و زیر آواز می زند ولی بعد کم کم کار اوج گرفت و به خواندن تیتراژ نهایی سریال رسید.

    بعد هم که پای انتشار آلبوم وسط آمد و «خونه دل» با صدای فتحعلی اویسی و همراه پسرش علیرضا اویسی منتشر شد. جالب است بدانید اویسی همراه با گروه آژیر در کنسرت زنده هم خوانندگی کرده هست. بنابراین جهت این که او را در زمره خواننده – بازیگرها قرار بدهیم هیچ کم و کسری خاصی ندارد.

    رضا صادقی

    با وجود پرطرفدار بودن در سال های اخیر – به خصوص در نخستین سال های شهرتش – رضا صادقی خواننده کم حاشیه و کم حرفی هست. از خواننده ای تا این حد کم حاشیه که معمولا حتی از مصاحبه با رسانه ها هم فراری هست، بعید بود تن به بازیگری در یک فیلم سینمایی بدهد ولی او به پیشنهاد احمد امینی پاسخ مثبت داد و در فیلمی که با الهام از زندگی واقعی او ساخته شده است بود در نقش خودش بازی کرد.

    بازیگرانی که می‌خوانند و خواننده هایی که بازی می‌کنند

    محمدرضا فروتن، افشین هاشمی، پگاه آهنگرانی، شقایق فراهانی، خبر دهکردی، کوروش تهامی، همایون ارشادی، هومن برق نورد و ترلان پروانه دیگر بازیگران این فیلم سینمایی بودند که از میان آنها خبر دهکردی وظیفه بازیگردانی را هم بر عهده داشت و به رضا صادقی در رعایت اصول بازیگری کمک می کرد. «بی خداحافظی» نخستین و آخرین تجربه آقا رضای مشکی پوش در سینما بود و بعد از بازی در این فیلم، بی خداحافظی سینما را ترک کرد.

    فرزاد فرزین

    خواننده جوان و پرطرفدار و بازیگر سریال «عاشقانه». فرزاد فرزین بازیگری را نخستین بار در سال ۱۳۸۵ با فیلم «پسران آجری» به کارگردانی مجید قاری زاده تجربه کرد. بعد از آن در تله فیلمی به نام «دنیای محبوب» بازی کرد و جهت فیلم «سوپراستار» به کارگردانی تهمینه میلانی نیز موزیک تیتراژ ساخت.

    بعد از یکی دو حضور کم سروصدای دیگر در فیلم ها و تله فیلم ها در نهایت به بازیگران سریال «عاشقانه» پیوست که مخاطبان زیادی داشت و بسیار دیده شد. «عاشقانه» چهارمین تجربه بازیگری فرزین به شمار می رود و البته او تیتراژ ابتدایی این سریال را نیز به همراه ۳ موزیک دیگر اجرا کرده است.

    ستاره های قبل از انقلاب

    بازار خواننده – بازیگرها در سینمای قبل از انقلاب خیلی داغ تر از امروز بود. از نخستین سال های راه اندازی سینما در کشور عزیزمان ایران تا سال ۱۳۵۷ که انقلاب اسلامی باعث تغییرات وسیعی در روند فیلمسازی شد، خواننده های زیادی به سمت سینما کشیده شدند و بازیگری را تجربه کردند. به علت رونق ساز و آواز در فیلمفارسی های آن دوران، اتفاقا خواننده ها زمینه بهتر و میدان وسیع تری جهت فعالیت در فیلم ها داشتند چون در صحنه های زیادی از فیلم می توانستند توانایی خود را در خوانندگی به رخ بکشند و به جذابیت فیلم ها هم اضافه کنند.

    به غیر از بانوان خواننده و بازیگر که فعالیت زیادی هم داشتند، از بین آقایان، نعمت الله آغاسی هم در چند فیلم سینمایی در نقش خودش ظاهر شد و همزمان بازیگری و خوانندگی کرد. اکبر گلپایگانی هم در فیلم «مرد حنجره طلایی» به عنوان بازیگر ظاهر شد. گذشته از اینها خوانندگان دیگری هم بودند که دستی هم در بازیگری داشتند و به خصوص در فیلم های «یاران»، «ماهی ها در خاک می میرند»، «بوی گندم» و دیگر فیلم ها از بازی های به یادماندنی آنها و از فیلم های محبوب نسل جوان در آن سال ها بود.

    واژه های کلیدی: آلبوم | سریال | موزیک | بازیگر | بازیگری | خواننده | بازیگری | خواننده | بازیگران | خوانندگی | خوانندگی

    بازیگرانی که می‌خوانند و خواننده هایی که بازی می‌کنند

    بازیگرانی که می‌خوانند و خواننده هایی که بازی می‌کنند

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود کتاب لاتین
  • خرید کتاب لاتین
  • خرید مانگا
  • خرید کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز
  • کتاب روانشناسی به انگلیسی
  • کتاب زبان اصلی
  • کتاب خارجی
  • رفتن به نوار ابزار